Asus ZenFone 3 Zoom met uitgebreide camera verkrijgbaar in Nederland

Asus heeft de Asus ZenFone 3 Zoom uitgebracht in Nederland. Het toestel is voorzien van uitgebreide mogelijkheden en voornamelijk op camera-gebied. De telefoon heeft namelijk een dual-camera met speciale autofocus-technieken en meer. Daarnaast is ook op andere gebieden de smartphone van Asus rijk uitgerust.

Asus ZenFone 3 Zoom in Nederland

In Nederland heeft Asus de Asus ZenFone 3 Zoom uitgebracht, die ook wel Asus ZenFone 3 Zoom S wordt genoemd. Dit betekent dat er een nieuwe smartphone op de markt is die gericht is op het maken van de beste foto’s. Deze markt is al aardig verzadigd met verschillende toestellen zoals de Huawei P10 en LG G6 die ook over een dubbele camera beschikken. De camera van de Asus ZenFone 3 Zoom betreft tweemaal een Sony-sensor van 12 megapixel. Daarbij is er een dubbele LED-flitser, 2.3 x optische zoom en is er speciale autofocus-technologie zodat je nooit meer een onscherpe foto zal schieten. Overigens is het diafragma laag met een waarde van f/1.7.

Asus ZenFone 3 Zoom

De Asus ZenFone 3 Zoom is aan de voorzijde voorzien van een 13 megapixel camera. Aan de voorkant van het toestel vinden we verder een 5,5 inch AMOLED display met Full-HD resolutie met daaronder de touch-sensitive toetsen. De ZenFone 3 Zoom is vervaardigd uit metaal en biedt aan de achterkant een vingerafdrukscanner. Onder de motorkap ligt een flinke accu met een capaciteit van 5000 mAh, een Snapdragon 625 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte (uitbreidbaar).

Asus ZenFone 3 Zoom

Er is ondersteuning voor dual-sim maar dit gaat dan wel ten koste van het slot voor de geheugenkaart. Overigens komt het toestel op de markt met Android 6.0 Marshmallow met de eigen Asus-skin. Een compleet overzicht van de mogelijkheden van het toestel vind je via de onderstaande button op de toestel-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel