Asus ZenFone Max (M2) en Max Pro (M2) verkrijgbaar met interessante prijs

Asus heeft twee nieuwe smartphones uitgebracht in ons land. De fabrikant heeft de Asus ZenFone Max M2 en Max Pro M2 in de winkels in ons land gelegd. De smartphones hebben prima specificaties, een mooi design, en niet geheel onbelangrijk; een interessante prijs. We zetten de details van de nieuwe Max-toestellen op een rij.

Asus ZenFone Max (M2) in Nederland

Asus is niet alleen bekend van de Asus ZenFone Z-serie. Het bedrijf heeft in Nederland een tweetal nieuwe devices uitgebracht. De Asus ZenFone Max (M2) is een nette smartphone welke is voorzien van een 6,26 inch HD+ beeldscherm. Er is een notch waarin de 8MP front-camera is geplaatst. Achterop rust de dual-camera met 13MP + 2MP. De Snapdragon 632 octa-core processor houdt de boel draaiende en wordt bijgestaan door 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte. Opvallend is de flinke accu van 4000 mAh accu. De smartphone draait op Android 8.1 Oreo.

Asus ZenFone Max M2

Een slag uitgebreider is de Asus ZenFone Max Pro (M2). Deze smartphone heeft ook een 6,26 inch display, maar dan met Full-HD+ resolutie. Voorop zit een 13 megapixel front-camera terwijl aan de achterkant een 12MP + 5MP dual-camera is geplaatst. Er is 4GB aan werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een hele flinke accu; 5000 mAh. Daarbij draait ook deze ZenFone Max Pro (M2) op Android 8.1 Oreo en is er de snelle octa-core processor; een Snapdragon 660.

Asus ZenFone Max Pro M2

De Asus ZenFone Max (M2) kost je 199 euro en is verkrijgbaar bij Bol.com en Belsimpel (langere levertijd). Voor 299 euro heb je de Pro in je bezit en ook deze is verkrijgbaar bij Bol.com en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel