Asus ZenFone 5Z met mooi design en goede prijs uitgebracht in Nederland

Nederland is een smartphone van Asus rijker. Nadat in mei de ZenFone 5 al verscheen in ons land, is nu de uitgebreidere Asus ZenFone 5Z uitgebracht. Deze smartphone heeft een Snapdragon 845 processor en is het high-end toestel van de fabrikant.

Asus ZenFone 5Z in Nederland

Mocht je een uitgebreide smartphone zoeken, dan is het aanbod nu wat verder uitgebreid. Asus heeft haar ZenFone 5Z uitgebracht in Nederland. Het toestel werd tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd en is tevens het high-end toestel van Asus. Dit zien we onder andere terug aan de specificaties. Eerder werd de ZenFone 5 al in de winkels gelegd.

De Asus ZenFone 5Z is uitgerust met een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm met een notch en 19:9 beeldverhouding. Daarbij heeft de telefoon een snelle Snapdragon 845 processor, aangevuld met 6GB RAM en 64GB (uitbreidbare) opslagruimte. Er is ruimte voor dual-sim, NFC en een 3,5 mm aansluiting en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde van het toestel.

Asus ZenFone 5Z

Asus heeft de ZenFone 5Z voorzien van een 12 megapixel dual-camera vol functies. Denk aan de handmatige modus, kunstmatige intelligentie (Ai) met scènes, een diafragma van f/1.8 en natuurlijk een LED-flitser. De camera voorop heeft 8 megapixel met een diafragma van f/2.0.

Het toestel heeft een 3300 mAh accu aan boord en draait op Android 8.0 Oreo. Daarbij vinden we de eigen ZenUI 5.0 interface-skin vol extra functies. De telefoon heeft een scherpe prijs van 499 euro en je kunt hem direct aanschaffen bij Mobiel, Belsimpel en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel