Asus ZenFone 5 eind mei in Nederland; aanval op Nokia 7 Plus

De Asus ZenFone 5 zal vanaf eind mei in Nederland verkrijgbaar zijn. Dit blijkt uit nieuwe informatie die in handen is van DroidApp. De Asus ZenFone 5 werd tijdens het Mobile World Congress aangekondigd en zal de strijd aangaan met onder andere de Nokia 7 Plus.

Asus ZenFone 5 naar Nederland

Voor degenen die met smart zitten te wachten op de Asus ZenFone 5 hebben we goed nieuws. We kunnen je melden dat het toestel vanaf eind mei, vermoedelijk 28 mei 2018, in de Nederlandse winkels te vinden zal zijn. De smartphone werd in februari aangekondigd tijdens het MWC.

Asus ZenFone 5

De Asus ZenFone 5 heeft een stijlvol design met een 6,2 inch display met een Full-HD+ resolutie van 2246 x 1080 pixels; daarbij is er ook een notch aanwezig. De smartphone is uitgerust met een Snapdragon 636 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Daarbij is er dual-sim en maak je ook foto’s met de 16MP+12MP dual-camera. Asus voorziet het toestel ook van een 3300 mAh accu en direct Android 8.0 Oreo.

Asus lijkt met het toestel de strijd aan te gaan met onder andere de Nokia 7 Plus. Dit toestel kost ook 399 euro, wat erg interessant geprijsd is; ook in het geval van de Asus. De Nokia heeft Android One, waardoor het sneller (en mogelijk meer) updates ontvangt.

Beschikbaarheid

Eind mei is de Asus ZenFone 5 dus verkrijgbaar in ons land voor 399 euro. Je kunt het toestel direct alvast pre-orderen bij Coolblue en Belsimpel. Je hebt het toestel dan op de dag van release in huis en ontvangt ook tijdelijk een Bluetooth-speaker (bij Coolblue). Het toestel is verkrijgbaar in het blauw en zilver.

De details van de Asus ZenFone 5 vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel