Asus presenteert Asus ZenFone Max Pro M1 met Android 8.1 Oreo en 5000 mAh accu

Asus heeft het doek van een nieuwe smartphone gehaald. We zien hier de Asus ZenFone Max Pro M1. Het is een hele mond vol; het is dan ook een uitgebreid toestel welke voorzien is van Android 8.1 Oreo.

Asus ZenFone Max Pro M1

Fabrikant Asus heeft de nieuwe Asus ZenFone Max Pro M1 aangekondigd. Het toestel is voorzien van een 5,99 inch Full-HD+ beeldscherm met een 18:9 beeldverhouding. Er is een Snapdragon 636 octa-core processor met 3GB RAM en 32GB opslagruimte. De smartphone wordt geleverd met dual-sim ondersteuning en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Asus ZenFone Max Pro M1

De Asus ZenFone Max Pro M1 is voorzien van een dual-camera aan de achterzijde (13MP+5MP) met PDAF autofocus en flitser. Aan de voorkant kan de 8 megapixel front-camera met flitser ook gebruikt worden voor het ontgrendelen middels gezichtsherkenning.

Tot slot is de ZenFone Max Pro M1 voorzien van volledige WiFi (2.4GHz en 5GHz) ondersteuning, een 3,5 mm audio-aansluiting, Android 8.1 Oreo en een enorme accucapaciteit van 5000 mAh. Op dit moment is alleen bekend dat het toestel voor omgerekend 135 euro (zonder heffingen en btw) uitgebracht zal worden in India. Het is dus nog niet bekend of we ook in Nederland dit toestel kunnen verwachten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel