Asus Pegasus 4S gepresenteerd: eerste Asus-smartphone met 18:9 display

Asus heeft de Pegasus 4S aangekondigd. Deze smartphone is voorzien van een 18:9 beeldscherm en is hiermee het eerste Asus-toestel dat voorzien is van deze beeldverhouding. Hiermee volgt het bedrijf andere fabrikanten zoals Huawei, LG en Samsung.

Asus Pegasus 4S aangekondigd

De Asus Pegasus 4S is officieel aangekondigd voor als eerst de Chinese markt. De smartphone heeft een 5,7 inch HD-display met een 18:9 beeldverhouding. De Taiwanese fabrikant heeft daarnaast de Pegasus 4S voorzien van een MediaTek 6750T octa-core processor met een rekenkracht van 1.5 GHz en er is 3/4GB RAM-geheugen. Aan opslagruimte is er 32/64GB opslagruimte beschikbaar en er is aan de achterzijde een vingerafdrukscanner te vinden.

Asus Pegasus 4S

Asus heeft de smartphone verder voorzien van een dual-camera met 16+8MP. Aan de voorzijde is een 8 megapixel front-camera te vinden en de telefoon heeft een Micro-USB aansluiting, ondersteuning voor dual-sim, een 3,5 millimeter audio-aansluiting en een 4030 mAh accu. De Pegasus 4S is een smartphone die draait op Android 7.0 Nougat. Vanaf 9 november zal de telefoon verkrijgbaar zijn in China voor een nog onbekende prijs. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn zwart en goud. Het is onbekend of de telefoon ook buiten China uitgebracht gaat worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel