AutoRAI app uitgebracht voor Android

Het is nog even weg, maar 17 april is het weer zover; AutoRAI 2015 is terug. De AutoRAI is het grootste auto-evenement van Nederland. Na een aantal jaar weg te zijn geweest is de AutoRAI terug, mèt de AutoRAI app.

AutoRAI 2015

Van 17 april tot en met 26 april vind AutoRAI 2015 plaats in de Amsterdam RAI. Veel merken tonen hier hun nieuwe bolides met de nieuwste technieken. Menig autoliefhebber kan hier tot zijn trekken komen en ook aan het kleine grut is gedacht. Circa 140 exposanten zullen hun aanbod tentoonstellen. Daarnaast kan je de concept-cars bewonderen, klassiekers bekijken en genieten van demonstraties.

AutoRAI app 2015

AutoRAI app

De AutoRAI 2015 is niet compleet zonder de AutoRAI-app. Deze gratis applicatie is nu uitgebracht voor Android (en Apple iOS). Met de AutoRAI app kan je alle informatie vinden over de autobeurs. Je vindt er het laatste nieuws van de deelnemende merken en binnenkort worden er spectaculaire features toegevoegd aan de app.

De AutoRAI app geeft je verder toegang tot de plattegrond, de merkenlijst, informatie over de kaartverkoop en een overzicht met primeurs. De applicatie is nu nog niet heel nuttig wellicht, maar mocht je al interesse hebben in de AutoRAI 2015, download dan de applicatie alvast op je smartphone. De AutoRAI app is kosteloos beschikbaar in de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel