Belgische Spoorwegen zoekt machinisten via treinsimulator-app

De NMBS, ofwel de Belgische spoorwegen, is op zoek naar nieuwe treinbestuurders. Met een eigen treinsimulator game wil het op deze manier mensen warm maken om een job als machinist te overwegen.

Treinsimulator app

Met een treinsimulator-app wil de Belgische NMBS mensen enthousiast maken voor het werk als treinbestuurder. Het spoorwegbedrijf uit België is druk op zoek naar nieuwe werknemers en daar moet de applicatie een steentje aan bijdragen.

NMBS treinsimulator

De applicatie geeft je de mogelijkheid om een trein tussen fictieve stations te laten rijden. Aan het eind van de rit krijg je je score te zien. Deze wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Zoals het letten op de seinen, het aanhouden van de maximum snelheid en het stoppen op stations. Ook wordt er gekeken hoe er rekening gehouden wordt met het milieu, volgens de eco-driving principes en de stiptheid en het comfort voor de reizigers.

Treinsimulator – De spoorwegen werven aan | Facebook
Met de treinsimulator-app kunnen mensen nog beter kennis maken met een van de meest boeiende jobs bij de Belgische Spoorwegen, zo laat de NMBS weten. Helaas voor Nederlandse Android-gebruikers is de applicatie alleen voor de Belgen te downloaden, via onderstaande button. Vorige week maakte de NMBS het mogelijk om treininformatie in Google Maps te bekijken.

Train Simulator NL
Train Simulator NL
Ontwikkelaar: TRANSURB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel