Bencompare app uitgebracht: vergelijken en handig inzicht in je contracten

Kosten voor energie, je internet, vast bellen, verzekeringen, hypotheken… ga maar door. In principe komt het iedere maand terug. Met de nieuwe Bencompare app, bekend van GasLicht en dergelijke, heb je inzicht in je contracten en kun je nieuwe producten vergelijken.

Bencompare app

De Bencom Group is bekend van bijvoorbeeld Bellen en Gaslicht.com. Het platform zet nu een nieuwe stap en brengt de eigen Bencompare app uit. Deze applicatie geeft je inzicht in je huidige vaste lasten en lanceert daarbij ook een vergelijker die je verschillende diensten laat vergelijken, zo weet je precies welk pakket of welk bedrijf het beste bij je past.

Je kunt in de Bencompare app zien welke contracten je op dit moment hebt. Daarbij kun je bijvoorbeeld je polis, contract en abonnement in de digitale kluis van de app zetten. Zodra één van deze afloopt, ontvang je een melding en kun je direct zien wat de suggesties zijn om te verlengen of om over te stappen. Hiervoor kun je gebruik maken van de ingebouwde vergelijker in de app. De applicatie maakt gebruik van algoritmes en machine learning, waardoor de app weet wat jouw voorkeuren zijn.

Volgens de ontwikkelaar is de privacy van de gebruikers gewaarborgd. De gegevens worden versleuteld opgeslagen in de cloud. Je krijgt toegang tot je digitale kluis met je vingerafdruk. De applicatie en het platform is een initiatief van Ben Woldring, die sinds jaar en dag actief is met vergelijkers. De Bencompare applicatie zal in de komende tijd verder uitgebreid worden, hiervoor maakt het gebruik van open source mogelijkheden, zodat gebruikers mee kunnen denken.

Bencom Group is bekend van diensten als internetten, poliswijzer, bellen.com en Gaslicht.com. De applicatie combineert al deze diensten in één overzicht.

Downloaden

De applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Bencompare - Dé vergelijk app
Bencompare - Dé vergelijk app
Ontwikkelaar: Bencom Group BV
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel