Beveiligingsupdate januari voor Samsung Galaxy A5 (2016) en Galaxy J3 (2016)

Samsung heeft voor twee smartphones uit haar portfolio een nieuwe update klaarstaan. Beveiligingsupdate januari 2018 staat inmiddels klaar voor de Galaxy A5 uit 2016 en de Galaxy J3, eveneens uit 2016. Met de update worden enkele tientallen lekken gedicht.

Galaxy A5 en J3 uit 2016: beveiligingsupdate januari 2018

Android is een open besturingssysteem, hierdoor biedt het veel mogelijkheden maar maakt dat het ook weer kwetsbaar. Iedere maand geeft Google een security patch uit die beveiligingslekken in Android weer dicht. Echter doet niet elke fabrikant hier wat mee, maar Samsung is op de goede weg bezig. Voor verschillende toestellen werd deze maand deze update al uitgerold, nu staat de update voor nog eens twee toestellen klaar.

Samsung Galaxy A5 J3 beveiligingsupdate januari 2018

Gebruikers van de Samsung Galaxy J3 (2016) en Galaxy A5 (2016) kunnen vanaf nu in Nederland de update verwachten. Beveiligingsupdate januari 2018 is voorzien van patches tegen enkele lekken in Android. Daarnaast voegt Samsung ook zelf nog wat verbeteringen en optimalisaties door. De updates worden OTA, dus via het toestel aangeboden. Je krijgt hiervan zelf een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel