Grote update bereikt Samsung Galaxy S6 met security-patch januari 2018

Samsung heeft een nieuwe update uitgebracht in Nederland voor de Galaxy S6-serie. Het toestel wordt bijgewerkt met beveiligingsupdate januari 2018. De bijna drie jaar oude smartphone wordt nog braaf iedere maand bijgewerkt door de fabrikant.

Galaxy S6: beveiligingsupdate januari 2018

De Samsung Galaxy S6-serie mag dan wel al bijna drie jaar oud zijn, het toestel wordt nog goed up-to-date gehouden door Samsung. Er wordt nu een nieuwe update uitgerold voor de Samsung Galaxy S6-serie, waarbij het gaat om beveiligingsupdate januari 2018. Deze update omvat tientallen fixes voor lekken in Android. Daarnaast heeft de Koreaanse fabrikant ook nog enkele eigen fixes doorgevoerd.

Samsung Galaxy S6 beveiligingsupdate januari 2018

In de changelog van de update wordt gesproken over verbeteringen in prestaties en bugfixes. Toch is het opvallend dat de update bijna 320MB groot is. Dit betekent dat er ongetwijfeld nog meer verbeteringen doorgevoerd zijn. Gebruikers melden aan DroidApp dat er tevens een vernieuwde weer-widget, vergelijkbaar met die van de Galaxy S8, is toegevoegd.

De update zal voor de gehele S6-serie, dus ook de Samsung Galaxy S6 Edge in Nederland uitgerold worden. Wanneer de update voor jouw toestel beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel