Samsung Galaxy S8: testperiode voor Oreo beta ten einde, update aanstaande

Samsung sluit het beta-programma van Android 8.0 Oreo voor de Galaxy S8. Dit betekent dat als het goed is, vrijwel alles goed is getest. De feedback die binnenkwam wordt gebruikt om de definitieve update zo stabiel mogelijk te maken. Wanneer kunnen we Oreo voor de S8 en S8+ verwachten?

Update Oreo aanstaande voor Galaxy S8

Op 17 januari, morgen dus, zal het beta-programma van Samsung voor de Galaxy S8 update naar Oreo sluiten. Dit betekent dat er geen nieuwe beta-versies uitgebracht worden. De feedback die verzameld is tijdens de beta, wordt gebruikt om de definitieve versie te ontwikkelen. Hierbij worden bugs verholpen en tal van optimalisaties doorgevoerd.

Samsung beta Android 8.0 Oreo

Samsung laat via de Samsung Members Community weten dat het haar best doet om de definitieve uitrol van Oreo voor de S8-serie in januari te starten. Een datum is daarbij nog niet bekend. Als eerst zullen de beta-testers de stabiele update krijgen, daarna de rest van de bezitters. Bij de Galaxy S7-serie verscheen de stabiele versie 12 dagen na sluiting van het programma. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel