Bitdefender geeft 6 maanden gratis Mobile Security weg

Bitdefender geeft nog even 6 maanden gratis Bitdefender protectie weg voor Android. Met Bitdefender Mobile Security is niet alleen je smartphone beveiligd, ook je Android-tablet en Android Wear worden met Bitdefender in de gaten gehouden.

Bitdefender geeft nog ongeveer anderhalve dag een half jaar gratis anti-virus weg. Normaal is de applicatie 14 dagen gratis te gebruiken als trial waarna je voor omgerekend €1,15 per maand de dienst kunt gebruiken.

bitdefender

De mogelijkheden van Bitdefender Mobile Security zijn uitgebreid. Met de nieuwe WearOn functie is niet alleen je smartphone beveiligd, maar ook je smartwatch met Android Wear is in goede handen. Bitdefender Mobile Security bevat verder een degelijke malware-scanner en een tool waarmee je gewaarschuwd wordt bij het bezoeken van een kwaadaardige website.

Applicaties die misbruik willen of kunnen maken van je privacy, worden door de Privacy Advisor tool in de gaten gehouden. Met de functie App Lock kan je bepaalde applicaties beveiligen met een toegangscode. Met de geavanceerde Anti-Theft functie kan je meeluisteren, als je toestel gestolen is.

Zoals vermeld duurt de mogelijkheid tot een half jaar gratis Bitdefender Mobile Security nog iets minder dan anderhalve dag, dus tot en met zondag 7 september. Om gebruik te maken van zes maanden gratis anti-virus download je via onderstaande button de Bitdefender app uit de Play Store.

Vervolgens meld je je aan via deze link van Bitdefender. De licentiecode die je vervolgens ontvangt, vul je in in de applicatie waarna je een half jaar gratis gebruik kan maken van Bitdefender Mobile Security.

Bitdefender Mobile Security
Bitdefender Mobile Security
Ontwikkelaar: Bitdefender
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel