BlackBerry toont 25 februari haar laatste Android-smartphone: de Mercury

BlackBerry en TCL zullen voorafgaand aan het Mobile World Congress haar nieuwe smartphone presenteren. Het is geen verrassing meer welk toestel dit zal zijn. Wat wel een verrassing blijft is waar de Canadese fabrikant hierna mee zal komen. Op 25 februari gaan we in ieder geval een nieuw toestel zien.

BlackBerry op 25 februari

Op 25 februari 2017, twee dagen voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona, zal TCL haar nieuwe BlackBerry smartphone presenteren. Hoewel het hier gaat om een BlackBerry toestel, zal TCL (het bedrijf waarmee samengewerkt wordt) hier alles bekend maken over de smartphone die tot nu toe rondgaat met de naam BlackBerry Mercury.

Tijdens de CES werd het toestel al getoond aan het publiek, maar details en de naam werden achtergehouden. De smartphone krijgt een volwaardig fysiek toetsenbord, onder het display. Het display zelf is voorzien van een beeldverhouding van 4:3. Verder wordt verwacht; een Snapdragon 625 processor, 3GB RAM en Android 7.0 Nougat.

BlackBerry Mercury DTEK70

De BlackBerry Mercury, zoals het toestel nu nog wordt genoemd, zal in samenwerking met TCL gerealiseerd worden. BlackBerry smartphones zullen in de toekomst ook nog uitgebracht worden, en ook hiervoor werkt de fabrikant dan samen met TCL.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel