BlackBerry ‘Mercury’: hands-on foto’s en nieuwe preview; introductie tijdens MWC

TCL is bezig met de ontwikkeling van nieuwe BlackBerry smartphones, waaronder de nog niet geïntroduceerde BlackBerry Mercury. Het toestel zou mogelijk de naam BlackBerry DTEK70 mee gaan krijgen. Vandaag toont TCL een langere video preview van het toestel, daarnaast zijn er al hand-on foto’s van het nieuwe toestel.

BlackBerry Mercury in langere video-preview

TCL zal op het Mobile World Congress in februari alle details uit de doeken gaan doen met betrekking tot deze smartphone. Nog voordat het zover is probeert TCL ons al warm te laten lopen voor de BlackBerry DTEK70. Het toestel beschikt over Android en het herkenbare BlackBerry toetsenbord. Het is nog niet bekend welke naam het toestel krijgt.

In de 22 seconden durende teaser zijn opnieuw de voor en achterzijde te bewonderen. Uit deze video valt op te maken dat de smartphone beschikt over een USB Type-C aansluiting. Vermoedelijk heeft het display een afmeting van 4,6 inch. Toch is het nog ruim een maand wachten op de officiële details.

Foto’s

Verschillende buitenlandse media, zoals Androidcentral, hebben de nieuwe BlackBerry smartphone al in handen gehad. Hier gaat het om een prototype, waarbij we wel al een goed beeld krijgen van hoe het toestel er uit zal komen te zien. Het toestel zal draaien op Android 7.0 Nougat en krijgt de bekende BlackBerry apps mee zoals Hub en Messenger. In de spatiebalk is inderdaad de vingerafdrukscanner geïntegreerd.

Tijdens het Mobile World Congress zal de Canadese fabrikant alle details bekend maken van het nieuwe toestel. Wat vind jij van de nieuwe BlackBerry smartphone?

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel