‘BlackBerry Mercury met volwaardig toetsenbord te zien op foto’s’

BlackBerry heeft de deur van de hardware-afdeling achter zich dichtgetrokken. Toch zou het Canadese merk nog met één eigen toestel komen. Als we afgaan op de eerdere berichten dan zal dit de BlackBerry Mercury worden. Het toestel is nu opgedoken ‘in het echt’ en is te zien op foto’s.

BlackBerry Mercury

Eind september werd bekend dat BlackBerry enkel nog met partners ging samenwerken voor het maken van toestellen. Het merk ziet voorlopig geen heil in de ontwikkeling van eigen smartphones. De BlackBerry DTEK60 werd bijvoorbeeld gemaakt door TCL, dat tevens verantwoordelijk is voor de toestellen van Alcatel. Er komt nog één eigen toestel van BlackBerry zelf en dit wordt volgens de berichten de Mercury.

BlackBerry Mercury

De BlackBerry Mercury is al meerdere keren opgedoken, maar duidelijke beelden zagen we niet eerder. Tot vandaag, want het toestel is nu in levenden lijve te zien op foto’s die vermoedelijk het toestel tonen. Omdat er verder geen aanvullende informatie beschikbaar is, en verdere details ontbreken, moeten we de informatie wel met een korreltje zout nemen.

Afgaand op de eerdere berichten kloppen de foto’s bij de eerdere informatie. Er is vermoedelijk een 4,5 inch display met 3:2 beeldverhouding. Onder het touchscreen bevindt zich een QWERTY-toetsenbord. In de spatiebalk is een vingerafdrukscanner geïntegreerd. Verder wordt gesproken over een Snapdragon 625 processor, 3GB RAM en een 3400 mAh accu. De camera krijgt een 12/18MP resolutie en vermoedelijk draait het toestel op Android 7.0 Nougat.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel