Teaser geeft glimp nieuwe BlackBerry Mercury met fysiek toetsenbord

BlackBerry komt tijdens de CES met een nieuwe smartphone. In een teaser wordt alvast een voorproefje gegeven voor het nieuwe toestel. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om de BlackBerry Mercury, waarover we eerder al eens wat hebben gehoord.

BlackBerry Mercury teaser

Tijdens de CES in Las Vegas, dat momenteel plaatsvindt, zal BlackBerry haar nieuwe Android-smartphone aankondigen. We zagen eerder al informatie voorbij komen over een toestel genaamd BlackBerry Mercury, en de teaser lijkt inderdaad ook dit toestel te laten zien.

BlackBerry Mercury
De in oktober verschenen foto van de BlackBerry Mercury

BlackBerry belooft tijdens de CES van 2017 met een erg interessante aankondiging te komen. Ook moet dit het begin zijn van welke BlackBerry toestellen in de toekomst uitgebracht worden; een nieuwe generatie. TCL, tevens fabrikant van Alcatel, neemt tegenwoordig de productie van de toestellen voor haar rekening. Dit nadat de Canadese fabrikant afgelopen september bekend maakte te stoppen met de hardware-afdeling.

De BlackBerry Mercury krijgt een fysiek toetsenbord en naar verwachting een 4,6 inch display. Deze heeft vanwege de beeldverhouding een andere resolutie dan we normaal zien; namelijk 1620 x 1080 pixels. In de spatiebalk van het toetsenbord zou volgens de berichten een vingerafdrukscanner geïntegreerd zijn. Zodra er meer bekend is over de BlackBerry Mercury, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel