BlackBerry Hamburg: Android-smartphone duikt op in benchmarks

BlackBerry is met een nieuwe Android-smartphone bezig. Nog voor de aankondiging van de BlackBerry Priv gingen er berichten rond over nóg een Android-toestel van de Canadese fabrikant, maar die hebben we nog steeds niet gezien. Nu is de vermoedelijke BlackBerry Hamburg opgedoken in een benchmark.

BlackBerry Hamburg

Na de BlackBerry Priv komt BlackBerry met een nog een nieuwe smartphone; de Blackberry Hamburg wordt het toestel genoemd. De kans dat dit de definitieve naam wordt van het toestel is klein. Eerder zagen we ook de ‘Priv’ doorgaan onder de codenaam ‘Venice’ en we zagen ook de BlackBerry Vienna en Rome voorbij komen. Nu zijn de specs van een BlackBerry opgedoken die als codenaam de stadsnaam Hamburg draagt.

De BlackBerry Hamburg is gevonden in een benchmark, waarmee de suggestie wordt gewekt dat het toestel nu intern getest wordt. De ‘Hamburg’ zou beschikken over een 5,2 inch Full-HD display, een Snapdragon 615 octa-core processor met een rekenkracht van 1.5 GHz en 3GB aan werkgeheugen. BlackBerry heeft het toestel verder voorzien van 16GB interne opslagruimte, een 12 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera.

BlackBerry Hamburg

Op de BlackBerry Hamburg zal Android 6.0.1 Marshmallow draaien, waarover BlackBerry, net als bij de Priv, vermoedelijk een eigen sausje heeft gelegd. Er is op dit moment nog geen informatie bekend over wanneer we het toestel kunnen verwachten. Ook een prijs voor het nieuwe toestel van BlackBerry is niet bekend. Zodra dit wel het geval is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel