BlackBerry Priv nu ook officieel in Nederland verkrijgbaar via BlackBerry zelf

De online winkel van BlackBerry, ShopBlackBerry, breidt het aantal landen uit waaruit de BlackBerry Priv gekocht kan worden. Eén van deze landen is Nederland. Tot vandaag was de BlackBerry Priv al wel bij andere winkels te koop. De BlackBerry Priv is de eerste Android-smartphone van BlackBerry en is voorzien van een volledig fysiek toetsenbord.

BlackBerry Priv

De eerste Android-smartphone van BlackBerry, de BlackBerry Priv, is vanaf vandaag ook vanuit Nederland te bestellen bij ShopBlackBerry. Hiermee wil de Canadese fabrikant de beschikbaarheid vergroten van de smartphone. Naast Nederland is het toestel ook vanuit Spanje en Italië te bestellen bij de eigen webwinkel van BlackBerry. De prijs van de BlackBerry Priv bedraagt 779 euro.

ShopBlackBerry BlackBerry Priv

BlackBerry heeft de Priv voorzien van een 5,4 inch beeldscherm, een 3410 mAh accu en een 18 megapixel camera. Het 32GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 2TB. Het meest opvallende aan de BlackBerry Priv is het uitschuifbare toetsenbord met fysieke toetsen.

Zoals gezegd is het toestel nu te koop bij ShopBlackBerry. Mocht je liever direct bij een Nederlandse verkoper de BlackBerry Priv willen bestellen; raadpleeg dan het complete prijsoverzicht, de specificaties en het gerelateerde nieuws op de BlackBerry Priv smartphone-pagina. Deze bereik je via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel