Ranking the Stars 2015, zo speel je mee op je smartphone

Ranking the Stars van BNN is weer te zien op de Nederlandse televisie. In het programma worden aan tien BN’ers pikante vragen gesteld en ook dit seizoen kun je thuis meespelen met Ranking the Stars, gewoon op je smartphone of tablet.

Ranking the Stars

Dit seizoen kun je vanaf de bank meespelen met Ranking the Stars. Ranking the Stars wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw die tien BN’ers pikante vragen stelt. Het panel bestaat in het twaalfde seizoen uit onder andere Sander Lantinga, Monique Smit, Ferry Doedens, Hans Klok, Lucille Werner en vele andere bekende Nederlanders.ranking-the-starsTijdens de uitzendingen kun je meeranken met de BN’ers en wanneer je goed je best doet maak je kans op een tablet. Dit is alleen van toepassing op de nieuwe uitzendingen, tijdens de herhalingen is het niet mogelijk om mee te ranken met de sterren.

Er is geen app beschikbaar voor BNN’s Ranking the Stars, maar je kunt wel meespelen via de web-app voor Android en iOS op live.bnn.nl. Ranking the Stars wordt uitgezonden op NPO3 op een wisselend tijdstip.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel