Eén tegen 100 app: thuis vragen beantwoorden

Voor het seizoen van 2015 heeft KRO-NCRV een app uitgebracht voor het televisie programma ‘Eén tegen 100’. Met de Eén tegen honderd-app kun je thuis meespelen.

Eén tegen 100 app

Vanaf dit seizoen kun je met de ‘Eén tegen 100’ applicatie thuis meespelen, je speelt dan tegen vrienden en familie. Ook is het mogelijk om tegen willekeurige tegenstanders te spelen.
Via de Eén tegen één modus kun je tegen een persoon spelen, zo kun je testen wie van je vrienden het slimste is. De Eén op 1 modus bestaat uit een spel van drie rondes, waarin je per ronde 5 vragen krijgt.een-tegen-100-appMet de Eén tegen honderd modus neem je het op tegen 100 andere tegenstanders. Hierbij krijg je 10 vragen en gaat het er om dat je zo snel mogelijk antwoord. Daarnaast kun je gebruik maken van escapes en een verdubbelaar. Wanneer je heel goed je best doet kun je worden uitgenodigd voor een televisie-uitzending.een-tegen-honderd-app

Over Eén tegen 100

In het TV programma Eén tegen 100 draait het allemaal om vragen, moeilijke maar ook makkelijke vragen. Caroline Tensen speelt met één kandidaat tegen honderd andere spelers. Deze spannende kennisquiz zit bevat vragen uit verschillende categorieën zoals natuur, media en geschiedenis. Eén tegen 100 wordt iedere zondagavond uitgezonden op NPO 1.

De Eén tegen 100-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store voor Android via de onderstaande button. Even geen Android apparaat in de buurt? Voor Apple iPad en iPhone kun je terecht in de App Store.

Lees ook:

Een tegen 50
Een tegen 50
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel