Bugrapport wijst op ontwikkeling nieuwe Pixel-smartphone door LG

Dat Google achter de schermen druk bezig is met het ontwikkelen van nieuwe Pixel telefoons is niet bepaald een geheim. Dat blijkt ook nu weer, een bug rapport in de Android issue tracker zou wijzen op de ontwikkeling van een nieuwe Pixel telefoon door LG.

Codenaam Taimen

Onder de codenaam Taimen wordt naar een nog onaangekondigd toestel van LG verwezen. In een gerapporteerde bug in de Android issue tracker, gevonden door 9To5Google, wordt gemeld dat het toestel nog niet aan de USB PD Compliance voldoet. Een Google medewerker verzocht LG om het issue te verplaatsen naar de categorie: “Android > Partner > External > LGE > Taimen > power”.

Website Phonearena vroeg opheldering over de bug waarop LG terug antwoordde dat zij altijd op zoek zijn om de relatie tussen LG en Google nog hechter te maken. Over het toestel is nog niets bekend maar volgens de laatste geruchten zal Google dit jaar twee nieuwe Pixel smartphones introduceren. Vorig jaar werden de Pixel toestellen door HTC ontwikkeld en omdat Google elk jaar rouleert tussen fabrikanten is het geen gek idee dat LG aan een nieuwe Pixel smartphone werkt. LG ontwikkelde al eerder smartphones voor Google zoals de Nexus 5 en 5X.

LG Taimen bug

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel