Cardboard-app krijgt nieuwe demo met indrukwekkende Poolreis

Google heeft een update uitgebracht voor de virtual reality-app Cardboard. Vanaf nu is er een nieuwe spetterende demo te vinden waarmee je op een toffe manier kennis kunt maken met virtual reality. De applicatie is geoptimaliseerd voor de Google Cardboard VR-bril.

Cardboard Poolreis

In de Google Play Store is versie 1.8 uitgebracht van de Cardboard app. De nieuwste versie van de applicatie is voorzien van een nieuwe demo genaamd ‘Poolreis’. Wanneer je de applicatie voor de eerste keer start krijg je direct de nieuwe demo te zien, mocht je de app al gebruiken dan vind je hem in het menu met Cardboard-content.

Poolreis

De Poolreis demo is een geïllustreerde reis door het poollandschap. Je kunt meevliegen met de Noorse stern zeevogels en vissen vanaf een bootje, terwijl een grote walvis opduikt uit het water en met een plons net naast je bootje weer de zee in duikt. Je kunt samen met de poolvos naar het Noorderlicht kijken, maar ook een bloemenveld planten. Er is in de Arctic Journey demo echter nog veel meer te beleven. Het enige wat je nodig hebt is een Cardboard en de nieuwste update van de Cardboard app.

Cardboard
Cardboard
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel