NoorderlichtApp: uitgebreide app met alles over het noorderlicht

Het noorderlicht, ofwel het poollicht is een schitterend lichtverschijnsel wat vooral in de noordelijke landen te zien is. Alle informatie en details over het noorderlicht kan je vinden in de speciale NoorderlichtApp.

NoorderlichtApp

In de NoorderlichtApp vind je alle nuttige informatie rondom het noorderlicht. Het noorderlicht (aurora) is een lichtverschijnsel wat in het donker waargenomen kan worden. De lichtgevende gloed beweegt zich door de lucht en dat is niet alleen mooi om te zien op foto’s, maar ook om zelf te aanschouwen.

Noorderlicht

De NoorderlichtApp is ontwikkeld door VoigtTravel en bij het openen van de applicatie vind je een aantal snelkoppelingen. Je kunt er uitgebreide informatie vinden zoals de kleuren van het noorderlicht en ook hoe het veroorzaakt wordt. In de app zijn ook webcams te vinden die geplaatst zijn op locaties waar het noorderlicht doorgaans waargenomen kan worden. Ook vind je er de verwachting en verschillende tips.

In de NoorderlichtApp vind je ook enkele tips die van pas kunnen komen bij het fotograferen van het noorderlicht. Iedere week wordt er een filmpje geplaatst waarmee je het weerbericht voor het noorderlicht kunt bekijken. Het gaat om de regio Lapland en Noord-Noorwegen.

Downloaden

De NoorderlichtApp kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

NoorderlichtApp
NoorderlichtApp
Ontwikkelaar: Voigt Travel
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel