Hitlist app: voor iedereen die goedkoop op vakantie of stedentrip wil

Tegenwoordig kun je voor een paar tientjes, of zelfs minder, naar een stad vliegen om er even lekker tussenuit te zijn. De Hitlist app is een applicatie die je helpt met het vinden van toffe deals voor een zeer lage prijs. Daarbij kun je gelijk inspiratie opdoen voor nieuwe plekken in de wereld.

Hitlist app

De app Hitlist is een applicatie die je de beste aanbiedingen toont voor een bepaalde vlucht. Daarbij kun je aangeven vanaf welk vliegveld je doorgaans wilt vertrekken. Bij het openen van de applicatie krijg je een overzicht te zien met lijsten. Denk aan bestemmingen voor het noorderlicht, interessante bestemmingen voor in die maand, of bijvoorbeeld deals voor de jaarwisseling in New York of carnaval in Venetië.

Onderin beeld vind je de navigatiebalk met verschillende mogelijkheden. Met de zoekfunctie kun je op zoek naar locaties en kun je suggesties gebruiken. Je krijgt een overzicht van de laagste prijzen per stad of gebied. Bij ieder resultaat kun je ervoor kiezen deze toe te voegen aan je eigen ‘My Hitlist’ zodat je snel toegang hebt tot je favoriete plaatsen. Je ziet bij de prijzen ook staan of een aanbieding spectaculair, ‘great’ of niet heel bijzonder is. Tot slot wordt ook getoond hoeveel dagen je in de stad kunt doorbrengen aan de hand van de lage prijs voor de vliegtickets.

Extra’s en filters

Met filters kun je nog wat dingen personaliseren. Zoals aangeven hoelang je in een stad wilt blijven en op welke dagen je wilt vertrekken. Ook kun je aangeven waarop er gesorteerd moet worden. Tot slot kun je meerdere vliegvelden selecteren, in zowel Nederland als bijvoorbeeld in België en Duitsland.

Bij verschillende steden kun je wat extra informatie weergeven. Denk aan bezienswaardigheden in die stad en kun je zien welke maand doorgaans het goedkoopste is om te vliegen. Wanneer je een prijs/vlucht selecteert, zie je op welke luchthaven er gevlogen wordt en met welke maatschappij.

Uiteraard kun je via de Hitlist app ook direct de tickets bij de desbetreffende partner-website aanschaffen. Er kunnen ook notificaties ingesteld worden om zo op de hoogte te blijven van nieuwe deals. Ideaal voor een last-minute!

Downloaden

De Hitlist app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees ook: Goedkoop op vakantie dankzij deze 6 handige apps

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel