Case renders laten nieuw design van Samsung Galaxy A5 (2018) zien

Daar is ‘ie weer; de Samsung Galaxy A5 (2018). De nieuwe A-serie van Samsung wordt begin volgend jaar verwacht en we hebben al verschillende details gehoord. Nu krijgen we een beter beeld bij de Samsung Galaxy A5 (2018) dankzij de verspreiding van case renders.

Galaxy A5 (2018) case renders

Op het internet zijn foto’s verschenen van de vermeende Samsung Galaxy A5 (2018). Het gaat om foto’s die naar buiten zijn gebracht door een fabrikant van cases. Uit de foto’s wordt duidelijk dat het toestel erg dunne schermranden heeft en mogelijk een 18:9 display krijgt, net als de Note 8 en Galaxy S8 van Samsung, het zogenoemde Infinity display.

Wat wel opvalt is dat de plaatsing van de vingerafdrukscanner veranderd is. Deze zien we niet meer aan de voorzijde, maar aan de achterzijde. Hij zal niet naast de camera geplaatst worden maar strak eronder. Dit zou ook het geval zijn bij de komende Samsung Galaxy S9, zo wist Evleaks donderdag te melden. Eerder doken er ook al details op over de Galaxy A7 (2018) en wordt de kans groot geacht dat we in januari kennis kunnen maken met de nieuwe A-serie voor 2018.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel