Chrome 36 met ondersteuning voor Doodles uitgebracht voor Android

Internetbrowser Google Chrome for Android heeft een update gekregen naar versie 36. Chrome 36 bevat diverse verbeteringen rondom de weergave op mobiele schermen en daarnaast keert de Doodle terug.

Google heeft Chrome 36 uitgebracht. De internetbrowser van Google ontvangt niet alleen voor het Android-platform een update. Naast Android krijgt de browser ook voor Windows, Mac en Linux een nieuwe update onder de naam Chrome 36.

De wijzigingen in de Android-browser zijn niet heel groot. Wel nieuw is de terugkomst van de Doodles. Deze zullen te zien zijn bij het openen van een nieuw tabblad. Doodles zijn aangepaste logo’s van het Google logo, die worden aangepast in een bepaald thema (denk aan het WK Voetbal, Olympische Spelen of Valentijnsdag).

De ontwikkelaars van de Chrome-browser hebben in Google Chrome 36 diverse bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Verder is de tekst-rendering verbeterd op niet-mobiel geoptimaliseerde websites. Op papier betekent dit, dat teksten op dit soort websites, nog beter leesbaar moeten zijn.

Google zal Chrome 36 binnen korte tijd uitbrengen als update in de Google Play Store. Google Chrome voor Android kan je downloaden via onderstaande button.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel