Chrome voor Android update met onder andere Chromecast-ondersteuning

De internetbrowser Google Chrome voor Android heeft een update naar versie 35 gekregen waarbij nieuwe functionaliteit is toegevoegd aan de applicatie.

In de nieuwe versie van Google Chrome voor Android zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de browser. Google Chrome biedt -eindelijk- zelf ondersteuning voor het casten van video’s; vanuit de browser, naar de Google Chromecast. Eerder was dit al wel beschikbaar in de beta-versie van Google Chrome. Ook Firefox is ook druk bezig met het toevoegen van ondersteuning voor de Google Chromecast.

Ook nieuw in Google Chrome voor Android is de mogelijkheid om het sluiten van een tabblad weer ongedaan te maken. Daarnaast biedt de browser ondersteuning voor multi-window apparaten, zoals de Samsung Galaxy Note en Samsung Galaxy S5.

Als laatst zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd in Google Chrome. Het weergeven van video’s op volledig scherm wordt nu ondersteund, inclusief de ondertiteling. De update voor de Google Chrome browser wordt gefaseerd uitgerold, in de Google Play Store.

 

Lees ook

Reageer op dit artikel