Chrome Dev 47 ondersteunt themakleuren zonder samenvoegen

Google heeft een nieuwe versie uitgebracht van de browser Chrome Dev. Deze versie van Google Chrome is de developer-versie maar ook de doorsnee smartphone-gebruiker kan deze versie van Chrome gebruiken. In Chrome Dev 47 vinden we de mogelijkheid om de themakleuren in de tabbladen weer te geven zonder deze samen te voegen.

Chrome Dev 47

Google heeft versie 47 uitgerold van de browser Chrome Dev. De update maakt het mogelijk om themakleuren in te schakelen bij tabbladen. De themakleuren in Chrome werden uitgerold in Chrome 39 maar waren alleen zichtbaar als tabbladen niet samen werden gevoegd. Als je meerdere tabbladen tegelijkertijd open had staan, kon je alleen switchen tussen de websites via de multitask-knop op je smartphone.

Chrome dev 47 kleur tab

Binnenkort zullen we de mogelijkheid ook tegenkomen in de definitieve versie van Google Chrome voor Android. De functie is zoals gezegd wel nu al in de Chrome Dev browser te vinden, maar deze moet je nog wel zelf activeren. Ga in Chrome Dev hiervoor naar chrome://flags waarna je de functie kunt inschakelen bij ‘Enable theme-color in tabbed mode’.

Chrome Dev
Chrome Dev
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel