Concept render: is dit de Samsung Galaxy S7 Plus?

Samsung zal naar verluidt in januari de nieuwe Samsung Galaxy S7 aankondigen. Er gaan al enige tijd geruchten rond dat naast de Samsung Galaxy S7 er nog een variant uitgebracht zal gaan worden onder de naam Samsung Galaxy S7 Plus. Nu is er een concept render gemaakt van de Samsung Galaxy S7 Plus zodat je een beeld krijgt van hoe het toestel er wellicht uit zal komen te zien.

Samsung Galaxy S7 Plus

Toen de Samsung Galaxy S6 eenmaal uit was kwamen de geruchten voor de Samsung Galaxy S7 al op gang. Inmiddels kan iedereen wat roepen en wordt dat een paar dagen later weer ontkracht.

Samsung Galaxy S7 Plus

Of de concept renders die we nu bespreken wel realistisch genoeg zijn, is nog even afwachten, de kans erop is wel zeker aanwezig. Nu is er een concept render gemaakt van de Samsung Galaxy S7 Plus. Dit is gemaakt aan de hand van blauwdrukken, die fabrikanten van cases gebruiken om te zorgen dat hun hoesje compatibel is met de nieuwe smartphone.

Volgens de concept renders zal de Samsung Galaxy S7 Plus voorzien zijn van een 6,0 inch display en een fysieke home-button onder het scherm. Daarnaast zal het toestel ook uitgerust zijn met een metalen frame en moet het toestel 163,4 mm lang en 82,0 mm breed zijn. Als de berichten kloppen zou het toestel een dikte hebben van 7,82 millimeter wat vrij dun is voor een smartphone van phablet formaat.

De maker van de concept renders spreekt van een Micro-USB poort voor de Samsung Galaxy S7 Plus en dus geen USB Type-C. Het is wel aannemelijk dat het toestel ondersteuning biedt voor ‘quick charge’ en waarschijnlijk ook draadloos opladen. Ook bij de Galaxy S7 Plus zou er geen mogelijkheid geboden worden om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart.

Wanneer er meer bekend is over de Samsung Galaxy S7 Plus lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel