Samsung Galaxy Tab S2 tijdelijk met 50 euro cashback

Samsung is met de kerstdagen in het vooruitzicht een cashback-actie gestart. Bij aanschaf van een Samsung Galaxy Tab S2 krijg je 50 euro teruggestort op je rekening. De Galaxy Tab S2 is een dunne tablet met uitgebreide specificaties en natuurlijk draait op Android.

Samsung Galaxy Tab S2 cashback

Samsung wil haar Samsung Galaxy Tab S2 een stuk interessanter maken. De tablet van de Koreaanse fabrikant is in de periode tot en met 3 januari 2016 extra voordelig door de cashback-actie. De actie is geldig op zowel de Galaxy Tab S2 8.0 inch als de 9.7 inch.

Samsung Galaxy Tab S2

De Samsung Galaxy Tab S2 werd eind juli aangekondigd en valt op door de geringe dikte van 5,6 millimeter. Daarnaast is de tablet voorzien van een Super-AMOLED beeldscherm en draait hij op Android 5.0.2 Lollipop. Onder de motorkap bevindt zich een eigen octa-core processor en 3GB RAM-geheugen. De accucapaciteit bedraagt bij de 8.0 inch 4000 mAh en bij de 9.7 inch 5870 mAh.

Samsung Galaxy Tab S2

De cashback is geldig op de Tab S2 die aangeschaft is tussen 30 november 2015 en 3 januari 2016. We hebben voor je de winkels op een rij gezet die meedoen aan de cashback-actie; daar kan je de Samsung Galaxy Tab S2 eventueel direct aanschaffen.

Heb je de Samsung Galaxy Tab S2 aangeschaft bij de eerder genoemde winkels? Dan kan je via Samsung promoties je cashback aanvragen.

Lees ook

Reageer op dit artikel