Confetti app: vind je liefde tijdens carnaval

Dit weekend en ook de komende week staat in het teken van carnaval. Met de app Confetti kan je je carnavalsliefde vinden en hiermee in contact raken. Ga je voor de stewardess of toch voor die kerel in een lederhose?

Confetti app

Carnaval was altijd een feest van beneden de rivieren maar inmiddels is het feest ook geliefd bij mensen in de rest van Nederland. Drie ondernemers uit Eindhoven hebben de Confetti app uitgebracht waarmee je kunt zien met wie je aan het feesten bent. Misschien vind jij wel je carnavalsliefde met deze applicatie.

Confetti

In de app kan je andere gebruikers zien binnen een straal van ongeveer 25 meter. Bij iedereen is een kleur te zien die aangeeft of diegene al een relatie heeft of single is; rood is bezet, geel is ingewikkeld en groen is dat je ervoor kunt gaan.

De app Confetti is dit jaar enkel nog in Eindhoven te gebruiken. Merien ten Houten laat aan Omroep Brabant weten dat er eerst een proef plaatsvindt en er gekeken zal worden of de applicatie aanslaat. Per keer kan je iemand vijf regels tekst sturen. De rest van het contact moet vooral face-to-face plaatsvinden.

Confetti
Confetti
Ontwikkelaar: Dutch Coding Company
Prijs: Gratis

Bekijk ook: 11 Carnaval-apps voor een feestelijk carnaval

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel