Dance Dance Dance app: dansen in 360 virtual reality

De RTL Dance Dance Dance app is voorzien van een update voor seizoen 2016. Vanaf nu kan je met de dans-app gebruik maken van virtual reality met je vr-bril. Ook kan je vanaf de bank via de app van Dance Dance Dance de kandidaten en hun dans beoordelen en kan je zelf dansen en je video opnemen.

Dance Dance Dance app

Vanaf zaterdag 3 september wordt het tweede seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance uitgezonden op RTL4. De update voor het 2016-seizoen van de app maakt de applicatie nog leuker. Je kunt bij het opstarten direct het laatste nieuws rondom de kandidaten en het programma bekijken. Door een selectie te maken kan je filteren op het nieuws en de video’s van de koppels.

Dance Dance Dance app

360 VR

Met de Dance Dance Dance app kan je gebruik maken van de 360 VR modus. Hiermee kan je het programma in de app meebeleven. Hiervoor kan je het beste de telefoon in een VR-bril zetten. Je kunt live een dansact bekijken in virtual reality, zodra de act begint krijg je een push-melding op je telefoon zodat je de smartphone in een cardboard kunt zetten. Je kunt ook in 360-graden de studio rond kijken en na de uitzending optredens in virtual reality bekijken. Tijdens de live-uitzending is er iedere keer één dans in 360 virtual reality te bekijken.

Video’s

Via de app van Dance Dance Dance kan je ook zelf gaan dansen en je eigen inzending uploaden via de applicatie. Anderen kunnen jouw inzending bekijken en deze ‘liken’. Ook is het mogelijk om dans-video’s van anderen te bekijken en te delen of te ‘liken’. Je kunt hierbij kiezen om te filteren op nieuwe of populaire video’s. Wanneer je eigen video’s hebt geüpload kan je deze in het derde tabblad direct bekijken.

RTL Dance Dance Dance app

Account

De meeste functies in de app zijn zonder account te gebruiken. KPN en Samsung geven samen wel prijzen weg als je je registreert in de app. Iedere week wordt er een prijs weggegeven en maak je kans op een Virtual Reality pakket. Je hoeft hiervoor niks bijzonders te doen.

Met de Dance Dance Dance app blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws, en krijg je toegang tot exclusief materiaal. Denk hierbij aan interviews, bloopers en samenvattingen. Met de applicatie kan je ook tijdens de uitzending live koppels een cijfer geven en je beoordeling achterlaten.

Dance Dance Dance app stemmen

RTL4

Zoals gezegd wordt Dance Dance Dance vanaf zaterdag 3 oktober iedere zaterdagavond uitgezonden op RTL 4 om 20:00 uur. Ook dit jaar bestaat de jury weer uit Timor Steffens, Dan Karaty en Igone de Jongh.

App downloaden

De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store voor Android via onderstaande button. Wil je de iPhone app van Dance Dance Dance downloaden, download deze dan via deze link uit de iOS App Store.

Dance Dance Dance
Dance Dance Dance
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel