RTL Dance Dance Dance-app laat je dansen

RTL komt vanaf zaterdag 5 september met het programma ‘Dance Dance Dance’. In dit tv-programma laten BN’ers hun danskunsten zien aan de rest van Nederland. Met de Dance Dance Dance app kan je zelf ook meedoen aan de Timor Thuis Challenge en het laatste nieuws volgen. Ga jij er met de hoofdprijs vandoor?

Dance Dance Dance app

RTL komt met een dansprogramma op de zaterdagavond, waarbij op de donderdagavond 3 september de kick-off van het programma is te bekijken. In Dance Dance Dance doen vijf bekende Nederlanders mee aan het programma, samen met hun partner, familielid of collega. Via de Dance Dance Dance app kan je al het nieuws rondom de dansers volgen en je kan ook zelf je dans uitvoeren in de Timor Thuis Challenge. Je vind er diverse tips en je kan alvast lekker oefenen met het dansen. Tijdens de uitzending van het televisie-programma vind je in de app exclusieve content.

Timor Thuis Challenge

Via de app van Dance Dance Dance kan je laten zien wat je in huis hebt. Dit kan je vastleggen met de app en de video kan je vervolgens opslaan of delen. Doe je iedere week mee aan de Timor Thuis Challenge, dan heb je aan het eind van de serie een eigen videoclip. Tevens maak je daarbij kans op een ‘dance clinic’ in Los Angeles. Je maakt ook kans met je eigen videoclip op een Samsung Galaxy S6 Edge, Level On headset of Level Box Mini. Wel moet je je voor de app je registreren met je Facebook-account, je RTL-XL account of een nieuw account aanmaken.

Dance Dance Dance wordt vanaf zaterdag 5 september uitgezonden om 20:00 uur op RTL4. Voor Android kan je de Dance Dance Dance app via onderstaande button downloaden uit de Play Store. Wil je de app eigenlijk op je iPhone of iPad hebben, download dan hier de iOS-app van Dance Dance Dance.

Bekijk ook:

Dance Dance Dance
Dance Dance Dance
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel