Derde generatie Chromecast met vernieuwd design in winkel gespot

Het is de verwachting dat Google op 9 oktober niet alleen de nieuwe Pixel 3 zal laten zien, maar ook met een nieuwe Chromecast komt. Deze berichten worden nu verder versterkt doordat de derde generatie Chromecast is opgedoken bij een winkel.

Derde generatie Chromecast opgedoken

Het zat er al even aan te komen, en nu hebben we een beeld van de nieuwe accessoire. De derde generatie Google Chromecast is opgedoken bij winkelketen Best Buy in Amerika. De grote elektronicaketen kreeg bezoek van een klant die het apparaatje al mee kon nemen. Eigenlijk zou de winkel pas vanaf 9 oktober de nieuwe Chromecast mogen verkopen, zo meldt de winkel zelf, maar hij lag er dus nu al tussen in het schap.

Chromecast 3

Omdat de derde generatie Chromecast nog niet in het kassasysteem zou staan, zou de Chromecast aangeslagen zijn voor dezelfde prijs als de huidige generatie. Een prijs van de gadget is dus nog niet definitief zeker. Helaas kon de gebruiker de nieuwe Chromecast nog niet zelf gebruiken. Hiervoor is een update voor de Google Home-app noodzakelijk, en die is nog niet door Google vrijgegeven.

Wel weet de koper van de Chromecast te melden dat hij voorzien is van een matte afwerking, waar de huidige meer glimmend is. Daarbij is hij nog steeds van een Micro-USB aansluiting en is hij iets dikker. Eerder werd al duidelijk dat de nieuwe Chromecast voorzien zou worden van verbeterde 5 GHz WiFi-ondersteuning, volledige Bluetooth-support en een sterker antenneontvangst.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel