Donker thema in Facebook-app duikt op bij meer gebruikers

Facebook lijkt eindelijk wat meer vaart te zetten achter de invoering van het donkere thema voor de Facebook-app. De ontwikkelingen hiervoor zijn al enige tijd geleden begonnen.

Facebook met donker thema

Verschillende applicaties bieden al meer mogelijkheden voor het instellen van een thema. Echter lijkt het bij de apps van Facebook allemaal wat langer nodig te hebben. Zo wachten veel gebruikers al met smart op een donker thema in WhatsApp. Ook de Facebook-app heeft nog altijd geen donker thema, al lijkt het erop dat dat binnenkort weleens kan veranderen.

facebook donker thema

Op Twitter maken meerdere gebruikers melding van de aanwezigheid van de donkere modus in de app van het sociale netwerk. Sinds enige tijd wordt er door Facebook gewerkt aan een donker thema, en steeds meer gebruikers lijken hem nu ook te kunnen gebruiken. Toch is van een brede uitrol nog geen sprake, het lijkt meer te gaan om een uitgebreidere test.

Gezien nu steeds meer mensen het donkere thema kunnen gebruiken, lijkt het logisch dat Facebook de app binnenkort voor iedereen van deze feature voorziet. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk hiervan op de hoogte.

Facebook
Facebook
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel