DroidApp App 3.0: grote frisse update met vernieuwd leesplezier

Goed nieuws, vandaag is de nieuwe versie 3.0 van de DroidApp App beschikbaar met meer handigheidjes om je optimaal en zo prettig mogelijk te informeren over al het Android nieuws.

DroidApp App 3.0

Het is alweer een tijdje geleden dat we onze applicatie van een update hebben voorzien en dankzij mailtjes en berichten van diverse gebruikers hebben we de afgelopen tijd nog een aantal extra bugs kunnen oplossen. Maar wat is er nu eigenlijk nieuw in de vernieuwde DroidApp App?

DroidApp app 3.0 startscherm

Wat meteen opvalt bij het starten van de applicatie is dat we het startscherm hebben uitgebreid met drie must-read artikelen. Dit kunnen lange artikelen of reviews zijn die extra aandacht verdienen. Verder hebben in deze update de leeservaring geoptimaliseerd door gebruik te maken van hetzelfde lettertype als op onze website.

Binnen de artikelen zelf hebben we de weergave ook verbeterd waardoor het lezen van artikelen nog prettiger moet zijn. Regelmatig besteden we aandacht aan apps en smartphones op DroidApp om naar producten of apps te linken maken we gebruik van elementen die binnen de app niet altijd tot zijn recht kwamen, in de nieuwe app is dit verbeterd.

DroidApp app 3.0

Bij artikelen vind je nu ook andere artikelen die gerelateerd zijn aan het onderwerp of misschien interessant zijn. Wees gerust we verzamelen geen data om deze persoonlijk te maken, iedereen krijgt dezelfde aanbevelingen te zien!

Verder kan je binnen het onderdeel toestel informatie in de app ook een aantal wijzigingen in de weergaven tegenkomen. Ook de zoekfunctie hebben we een klein herontwerp gegeven, zoekopdrachten blijven op je toestel bewaard en via de instellingen kan je deze weer eenvoudig verwijderen.

Onder de motorkap hebben we ook wat verbeteringen doorgevoerd die de snelheid ten goede moeten komen. Ook hebben we de app kennis laten maken met Android 9 Pie waardoor toestellen met deze versie nu ook weer van alle functies gebruik kunnen maken. Verder hebben we een langdurige bug opgelost met betrekking tot het herstellen van de DroidApp app uit een back-up waardoor instellingen niet juist overgenomen werden, zoals de push-notificaties.

Downloaden

Namens de gehele redactie wensen we je veel leesplezier in onze vernieuwde app die je vanaf nu kunt updaten of downloaden via de Play Store. Oh en nog één ding; ook deze update bevat geen (vervelende) advertenties! Ben je enthousiast, laat zeker een goede beoordeling achter in de Play Store!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel