DroidApp App 2.2.0: belangrijke update brengt verbeteringen

Het is alweer even geleden dat de DroidApp App van een update werd voorzien. Nu staat DroidApp App 2.2.0 klaar vol verbeteringen. Updaten is belangrijk!

DroidApp App 2.2.0

In juli vorig jaar verscheen de laatste grotere update voor de DroidApp App. We hebben in de tussentijd niet stil gezeten. Nadat er verschillende verbeteringen (ook aan de achterkant) van de website werden doorgevoerd staat er nu een nieuwe update klaar voor de DroidApp App.

Met DroidApp App 2.2.0 heb je nog steeds toegang tot het laatste en beste Android-nieuws. Daarbij zijn enkele thema-stijlen verfijnd. Zo is de gekleurde notificatiebalk vervangen door een foto die doorloopt. Dit maakt de app nog strakker. Ook zijn er bugs gefixt en is de applicatie merkbaar sneller en is er Android 8.0 Oreo ondersteuning.

Notificaties

Het meest belangrijke aan de app is de push-service. Het kon zijn dat je de afgelopen tijd niet alle notificaties binnenkreeg op je toestel. Vervelend natuurlijk, als je op de hoogte wil blijven van het Android-nieuws. Dit hebben we nu gefixt. Omdat we over zijn geschakeld naar een nieuwe dienst; is de huidige (oude) pushdienst over een week uitgeschakeld. Updaten is dus van groot belang. In de toekomst worden nog veel meer functies toegevoegd!

Je kunt de DroidApp App geheel gratis (en vrij van advertenties) downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Ben je blij met de app? Dan zouden we het heel tof vinden als je een recensie achterlaat bij de app in de Play Store. De update wordt vanaf nu uitgerold.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel