Doe mee met de DroidApp Quiz en win een Nokia 8.1

We vieren deze hele maand dat DroidApp 5 jaar bestaat. We hebben al de fotowedstrijd en vanaf dit weekend kun je meedoen aan de DroidApp Quiz. Samen met Nokia mogen we een Nokia 8.1 verloten; een erg fijn, mooi toestel.

DroidApp Quiz

We vieren in februari ons vijfjarig bestaan. Wij willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en je graag mee laten vieren! We geven maar liefst vier smartphones weg met onze toffe fotowedstrijd, waar je nog steeds aan kunt meedoen! Doe daar dus ook zeker aan mee.

Wil je écht graag een nieuwe smartphone winnen, voor jezelf of voor iemand anders, dan kun je ook nog kans maken op een Nokia 8.1. Wat moet je daarvoor doen? Nou, eigenlijk niet heel veel. Hieronder vind je zes vragen, gerelateerd aan Nokia en DroidApp. Wanneer je een antwoord niet weet, is dat geen enkel probleem. Alle antwoorden kun je namelijk terugvinden op de website van DroidApp.

Nokia 8.1 review

De Nokia 8.1 review is onlangs op DroidApp verschenen. Het stijlvolle toestel heeft een geweldige accuduur en is dankzij Android One lange tijd verzekerd van updates. De camera schiet mooie foto’s en de processor zorgt dat het toestel heerlijk snel is. Daarbij valt de prijs van de Nokia 8.1 op; slechts 399 euro. Op onze pagina over de Nokia 8.1 lees je alles over deze fijne smartphone.

Alle inzendingen worden verzameld en je kunt meedoen tot en met 8 maart 2019. In het weekend van 9 en 10 maart wordt de winnaar bekend gemaakt, dus houd de website zeker in de gaten! Je mag maximaal 1x meedoen. Doe je vaker mee, dan word je uitgesloten van deelname. Lees hier de actievoorwaarden voor deze quiz.

Bekijk je dit artikel in de app? En werkt de quiz niet? Druk rechtsbovenin op de drie puntjes en kies voor ‘openen in webbrowser’. Open hem vervolgens in Chrome en je kunt direct meedoen!

Let op; na het invullen van het formulier even naar boven scrollen voor de bevestiging! 🙂

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel