DroidApp 5 jaar – Fotowedstrijd 2019: doe mee, en win smartphones!

DroidApp bestaat deze maand vijf jaar. Reden genoeg voor een groot feest, waar we jou goed bij kunnen gebruiken. Kies zelf een onderwerp, deel je mooiste foto en win een fantastische smartphone! Ook stemmers kunnen een prijs winnen!

DroidApp Fotowedstrijd 2019

We bestaan deze maand vijf jaar en dat willen we graag met jou vieren. We zullen de hele maand prijzen weggeven en om daarmee te beginnen, organiseren we een fotowedstrijd. Je maakt (meerdere keren) kans op een nieuwe smartphone; de Huawei Mate 20 Lite, Honor 10 Lite of een speciale mystery phone van Motorola! In dit artikel leggen we alles over de actie uit.

Wat moet je doen?

Om deel te nemen aan de fotowedstrijd hoef je eigenlijk niet eens veel te doen. Je maakt zelf een foto, of je laat een foto meedoen die je eerder zelf hebt gemaakt. De foto moet met een smartphone gemaakt zijn en mag niet nadrukkelijk bewerkt zijn, ook gemanipuleerde foto’s worden niet geaccepteerd. Kleine aanpassingen zoals contrast en belichting zijn toegestaan. Daarbij dient de EXIF-data behouden te blijven en dient de foto in hoge resolutie doorgestuurd te worden. Collages mogen niet.

Iedereen mag maximaal 1 foto doorsturen voor de wedstrijd. Het mag ieder soort foto zijn, van je vakantie, een mooie wandeling, een natuurfoto, een mooi perspectief of een mooie foto van je huisdier, zolang deze foto maar door jezelf met een smartphone gemaakt is!

Huawei Mate 20 Lite camera

Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer er mensen of bepaalde type gebouwen in beeld staan, dien je hiervoor bij wet toestemming te hebben om deze mogen te delen. DroidApp is niet aansprakelijk voor eventuele schending van auteursrecht. Houd hier rekening mee!

Hoe doe je mee?

Je kunt eenvoudig meedoen aan de DroidApp Fotowedstrijd 2019. Je kunt meedoen via onderstaande button, maar lees eerst deze tekst even ;-). Het is belangrijk dat je je volledige naam geeft, samen met een korte samenvatting wat er op de foto te zien is, wanneer deze is gemaakt en met welke smartphone. Je kunt je foto insturen tot en met 22 februari. Vanaf het weekend van 23 en 24 februari kan er gestemd worden en kan je je vrienden oproepen om op jouw foto te stemmen! Ook degenen die stemmen kunnen kans maken op een toffe prijs! De winnaars worden in het weekend van 9 en 10 maart 2019 bekend gemaakt! Stemmen kan tot en met 8 maart!

Wie kiest de winnaar?

Je maakt drie keer kans op een prijs. Allereerst is er de redactie van DroidApp die de juryprijs verloot. Iedere foto die voldoet aan de voorwaarden maakt kans op deze hoofdprijs. De DroidApp-redactie kiest ook nog een tweede plaats voor de juryprijs. Na de uiterste inzenddatum gaan de ‘stemlijnen’ open. Via de website van DroidApp kun je kiezen uit een grote selectie van de beste foto’s die ingestuurd zijn voor de fotowedstrijd. Er is dus een vakjury en publieksjury. Eén foto kan niet twee prijzen winnen. In het tweede weekend van maart worden de winnaars bekend gemaakt.

Honor 10 Lite

Wat doen jullie met mijn foto?

Foto’s die ingezonden worden voor de DroidApp Fotowedstrijd mogen wij delen ten behoeve van de wedstrijd. In een later stadium mag DroidApp deze gebruiken in (nieuws-)artikelen en media-uitingen van DroidApp zelf. Het auteursrecht blijft uiteraard bij jou, als maker van de foto. Ook verkopen we de foto’s niet en zal indien mogelijk altijd je naam vermeld worden bij het plaatsen van de foto.

Wat zijn de prijzen?

Win je de juryprijs, de keuze volgens de DroidApp redactie? Dan win je een Huawei Mate 20 Lite. Deze smartphone heeft een modern design en maakt met de 20MP + 2MP dual-camera de mooiste foto’s. Ook aan de voorzijde zitten twee camera’s zodat je de mooiste selfies van jezelf en met je vrienden kunt maken Er is een snelle processor, een mooi beeldscherm en een accu die lekker lang meegaat. De tweede juryprijs is een Moto G7 Plus, die we eerder nog omschreven als ‘de mystery phone’. Deze stijlvolle smartphone heeft een mooi scherm, stereo-speakers en een dual-camera. Daarnaast draait hij direct op Android 9 Pie en heeft het toestel slimme Moto Actions die ideaal zijn! Win je de publieksprijs, de keuze volgens de stemmers en lezers van DroidApp? Ook dan win je een Moto G7 Plus.

Natuurlijk worden ook de stemmers beloond. Degenen die stemmen op een foto (deze foto hoeft vervolgens niet de winnaar te zijn), maakt eveneens kans op de Honor 10 Lite. We verloten deze prijs onder alle stemmers die op hun favoriete foto heeft gestemd.

klik voor fotowedstrijd

We willen Motorola, Huawei en Honor van harte bedanken voor het mogelijk maken van de DroidApp Fotowedstrijd 2019!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel