DroidApp bestaat vandaag 4 jaar: wij willen jouw mening horen!

Altijd al had ik het idee mijn passie voor Android, smartphones en alles daaromheen te delen met de rest van de wereld. Vier jaar geleden werd DroidApp opgericht; een hobby die veel meer is geworden. We blikken kort terug en willen je om jouw mening vragen.

DroidApp vier jaar

17 februari 2014, het idee voor het oprichten van een website georiënteerd op Android en apps was geboren. Al snel wou ik meer delen; waarbij ook smartphones, accessoires en dergelijke aandacht kregen. Nu, vier jaar later, had ik niet durven dromen dat we zouden staan waar we nu zijn. 95 procent van mijn vrije tijd besteed ik volledig aan DroidApp en dat doe ik nog altijd met veel plezier.

DroidApp oud nieuw

Samen met een hecht team van schrijvers Kelly, Paul en Luke, die tevens verantwoordelijk is voor de technische kant brengen we jou het beste wat Android te bieden heeft. In november 2015 voerden we een compleet nieuw design door met DroidApp 2.0 en in 2017 werden enkele (kleur-)stijlen veranderd. De DroidApp App mag natuurlijk ook niet ontbreken in het overzicht met hoogtepunten. Deze app ontving gisteren een nieuwe update.

In het afgelopen jaar hebben we met DroidApp weer veel mooie artikelen gepubliceerd. Natuurlijk was er voor de vierde keer de onafhankelijke, uitgebreide weer-app test 2017 en zijn we begonnen met de rubriek ‘De vergeten smartphone/telefoon’. Daarnaast vind je alle specs en actuele prijzen van toestellen op de smartphone pagina’s en kun je onafhankelijk abonnementen vergelijken en sim-only vergelijken.

Leestip: 

weer-app test 2017

Jullie bedankt!

Natuurlijk zouden we hier niet zijn zonder jullie. We waarderen jullie betrokkenheid, suggesties, tips en ideeën. Om een beter beeld te krijgen van jullie mening over DroidApp zouden we jullie een korte vragenlijst willen voorschotelen. Zo kunnen we DroidApp nog beter maken, onze dank is groot!

> Klik hier om je mening te laten horen!

Alvast hartelijk dank en op naar de 5e verjaardag! En omdat we niet elke bezoeker een stuk taart kunnen brengen; neem gerust een hap uit je beeldscherm van dit virtuele stuk taart, hij is alvast voorgesneden 😉.

Taart

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel