Het beste van DroidApp in 2018: alles wat je niet mocht missen

In het afgelopen jaar is er weer enorm veel gebeurd. We kijken graag vooruit, maar kijken ook graag terug op wat er allemaal in 2018 gebeurd is. We willen onze eigen DroidApp hoogtepunten met je delen in dit artikel; DroidApp in 2018. Wat mocht je niet gemist hebben?

DroidApp in 2018

December is de maand waarin we weer veel lijstjes tegenkomen. Hopelijk ben je nog niet lijstjes-moe, want op DroidApp bundelen we het beste van het afgelopen jaar voor je. In dit artikel bespreken we onze eigen hoogtepunten. We zetten op een rij wat de content is die gepubliceerd is, en waar je niet overheen mocht lezen.

In februari werd onze vierde verjaardag gevierd. Dit betekent dat we over twee maanden onze vijfde verjaardag kunnen vieren. We gaan nog niks verklappen, maar we willen groots uitpakken. Houd daarom ook in 2019 DroidApp goed in de gaten! In 2018 hebben we voor het vijfde jaar op rij de weer-app test gedaan. Dit jaar hebben we tien weer-app getest, verspreid over een half jaar. Er zitten nog altijd flinke verschillen tussen weer-apps. Onze interessante test, met conclusie vind je terug in de weer-app test 2018.

In dit artikel blikken we terug op onze eigen hoogtepunten. Boeiende reviews, uitgebreide artikelen en meer interessante content. We hebben het voor je verzameld in dit artikel ‘Het beste van DroidApp in 2018’.


Reviews

We hebben dit jaar weer vele tientallen reviews gepubliceerd. Zoals je van ons gewend bent, hebben we aan iedere review weer uitgebreid de aandacht besteed die het verdient. Waar we vorig jaar nog 24 reviews hebben gepubliceerd, waren dat er dit jaar 41! We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Accessoire-reviews:

 • Tile bluetooth-tracker (review)
 • Nest Cam IQ Indoor (review)
 • Samsung Gear Sport (review)
 • Samsung DeX Pad (review)
 • Manu Kangaroo Stand (review)
 • Samsung Powerbot robotstofzuiger (review)
 • Fitbit Versa smartwatch (review)

Specials

Apps rond een bepaald thema, ze zijn er in vele soorten en maten. We hebben in 2018 verschillende app-specials gepubliceerd. Deze hebben we voor je hieronder op een rijtje gezet.

Aan het einde van 2018 hebben de schrijvers van DroidApp ook hun meest onmisbare apps van het afgelopen jaar gedeeld. Deze artikelen vind je hieronder.


Tips en DroidApp Onderzoekt

Er verscheen nog meer content op DroidApp. We hebben verschillende interessante artikelen met je gedeeld. Denk aan tips voor Android, je smartphone en onze rubriek ‘DroidApp Onderzoekt’, waarin we dieper ingaan op vragen. De onderstaande artikelen zijn verschenen:

 • DroidApp onderzoekt: mag je je telefoon nog steeds niet bij het tankstation gebruiken? (link)
 • Samsung en de Consumentenbond over het updatebeleid: wat klopt er niet? (link)
 • Wat weet WhatsApp van jou? Download je eigen accountinfo (link)
 • Moto G6, G6 Plus en Nokia 6.1 vergelijking
 • Google Assistent: de beste commando’s (link)
 • Google Home: twee talen instellen (link)
 • Android 8.0 Oreo tip: melding ‘… is op de achtergrond actief’ verbergen (link)
 • DroidApp Koopadvies – de beste smartphone voor jouw budget (link)

Vergeten

Natuurlijk mag onze wekelijkse rubriek niet ontbreken; ‘De vergeten smartphone’ en ‘De vergeten telefoon’. Er zijn weer een hoop edities verschenen van onze rubriek. Het zijn er echter veel teveel om op te noemen, dus we hebben een selectie gemaakt van de toestellen. Alle vergeten-specials vind je hier.


Beste apps

Op iedere eerste dag van de maand geven we je een samenvatting met het belangrijkste nieuws van de afgelopen maand, samen met een overzicht van de beste apps van die maand. De specials met beste apps vind je hieronder;

Beste apps van: januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustusseptemberoktobernovember – december (volgt in januari).

Tot slot

We zullen in de komende dagen nog veel meer interessante artikelen publiceren. We willen iedereen, dus zeker jou als lezer, bedanken voor alle input die we het afgelopen jaar weer hebben gekregen om DroidApp nog beter te maken.

Al onze artikelen worden door onszelf geschreven, omdat we nog steeds onze passie met jou willen delen. Dit betekent; geen gesponsorde content en geen sluikreclame. Ook in het nieuwe jaar zullen we onafhankelijk blijven en beloven we je veel moois, natuurlijk mede dankzij ons vijfjarig bestaan!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel