De 5 meest onmisbare apps van 2018 volgens Kelly

Zo aan het einde van het jaar komen weer vele lijstjes online. Ook DroidApp wil je graag vermaken met verschillende leuke overzichten. In dit artikel zet Kelly haar vijf meest onmisbare apps van 2018 op een rij.

Onmisbare Android-apps van Kelly

Alle DroidApp-schrijvers delen graag hun meest onmisbare apps van het afgelopen jaar. Wil je het overzicht van vorig jaar zien, dan vind je hier de onmisbare apps volgens Kelly van vorig jaar.

iRobot

iRobot appMet de aanschaf van een robot stofzuiger heeft de app iRobot een plekje verdiend tussen de 5 meest onmisbare apps van 2018. Hiermee word ik op de hoogte gehouden als de robot stofzuiger klaar is. Maar wat verder ook ideaal is, is dat je een melding krijgt als het apparaat onderhoud nodig heeft zoals bijvoorbeeld als de opvangbak vol is. Zo hoef je dat dus zelf niet in de gaten te houden.

iRobot Home
iRobot Home
Ontwikkelaar: iRobot
Prijs: Gratis

BN De Stem

De app van BN De Stem gebruik ik voornamelijk om het nieuws uit de directe regio te lezen. Handig om tussendoor op de hoogte te blijven voor als je tijd te kort komt om de krant te lezen. Wel is het zo dat er bepaalde artikelen niet leesbaar zijn, dit kan wel als abonnee van de krant. De BN De Stem app is laatst nog vernieuwd zodat je door te swipen gaat naar het nieuws uit je regio.

BN DeStem – Nieuws en Regio
BN DeStem – Nieuws en Regio

Verstappen

Verstappen appZoals vorig jaar staat de Verstappen app weer in het lijstje van onmisbare apps. Als groot Formule 1 fanaat en tevens Max Verstappen fan. Het meest maak ik gebruik van het onderdeel kalender, hier is eigenlijk alle info te vinden over de races. Verder staat hier ook al het laatste nieuws over Max Verstappen. Daardoor mag de Verstappen app ook niet missen in mijn overzicht.

Max Verstappen - Official App
Max Verstappen - Official App
Ontwikkelaar: Triple IT BV
Prijs: Gratis

Subcard

Subcard appDit jaar is de Subway app gewijzigd naar de Subcard app. De app staat in mijn lijstje aangezien ik regelmatige wat te eten ga halen bij de Subway. Met de Subcard app spaar je bij aankopen punten waarmee je met genoeg punten bijvoorbeeld een gratis broodje kan gaan halen. Wel is het jammer dat er verder niet echt acties zijn.

SUBCARD® Nederland
SUBCARD® Nederland
Ontwikkelaar: Altaine
Prijs: Gratis

Pokémon Go

Pokémon Go BattlesAl een aantal jaren speel ik Pokémon Go, dit probeer ik ook dagelijks te doen. Van het vangen van verschillende Pokémon, tot met een groep raids spelen dat maakt het extra gezellig. Zo kom je steeds de fanatieke spelers tegen en wordt er onder het spelen gezellig gekletst. Het is ook de bedoeling van Pokémon Go om erop uit te gaan. Dagelijks probeer ik sowieso een Pokémon te vangen, maar ook een pokestop te draaien. De laatste maanden komt het er helaas niet altijd van door drukte.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis

En nog meer

Onder apps die ik ook veel gebruik zijn natuurlijk de DroidApp app, maar ook Flitsmeister, Hay Day, Nu.nl en Finnik.

Tip: lees ook de artikelen met de onmisbare apps van andere DroidApp-schrijvers.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel