De 5 meest onmisbare apps van 2017 volgens Kelly

Ieder jaar plaatsen we op DroidApp een overzicht met de vijf onmisbare apps van het afgelopen jaar. Welke applicaties konden de schrijvers van DroidApp niet missen? In dit overzicht vind je de 5 onmisbare apps van 2017 volgens Kelly.

Onmisbare Android-apps 2017

Aan het eind van het jaar heeft DroidApp nog enkele lijstjes klaarstaan met applicaties die volgens onze schrijvers onmisbaar waren. DroidApp-schrijfster Kelly zet in dit artikel de vijf onmisbare apps van 2017 voor je op een rij.

Verstappen app

Max Verstappen raceAls Formule 1 en tevens Max fan/fanaat kan de Verstappen app natuurlijk niet missen in mijn lijstje voor de 5 onmisbare apps 2017. Als je de app opent begin je met het nieuwsoverzicht. Maar wat ik zelf het meest gebruik is het onderdeel ‘kalender’. Hier heb je de benodigde info zoals een afbeelding van de baan inclusief drs zones en sectoren van de baan en verdere circuit info zoals de lengte, etc. Wat ook ideaal is, zijn de Nederlandse tijden van de sessies.

Max Verstappen - Official App
Max Verstappen - Official App
Ontwikkelaar: Triple IT BV
Prijs: Gratis

WeatherPro

WeatherPro 4.3Een goede weer-app vind ik altijd handig en kijk er dan ook regelmatig op. Tijdens de actie dat WeatherPro maar (als ik het goed heb) €0,10 was heb ik de app meteen aangeschaft. Ik vind de app overzichtelijk en naar mijn idee is deze ook aardig nauwkeurig. Ook is het fijn dat je het overzicht gedetailleerd kunt krijgen zodat er tussen bepaalde tijden wordt aangegeven wat het weer doet.
Wel vind ik het jammer dat je voor de 14-daagse verwachting premium moet activeren en dus extra moet betalen.

WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
Ontwikkelaar: MeteoGroup
Prijs: Gratis+

Finnik Kenteken

Finnik kenteken opzoeken appFinnik kenteken opzoeken appAangezien ik een autofanaat ben, vind ik het ook wel leuk om op te zoeken wat een auto nou doet qua snelheid en sprintjes, zo ook vrienden van mij. Op aanraden van een goede vriend ben ik toen Finnik Kenteken Opzoeken gaan gebruiken. Soms ziet een auto er sportief uit en heeft die geen type plaatje, dan is het wel leuk om te zien hoe snel die daadwerkelijk ook is. De app geeft een duidelijk overzicht met de informatie die je wilt zien, ook is het makkelijk om de gegevens makkelijk te delen. Daar maak ik dan ook gebruik van.

Ziggo Go

Ziggo GoOveral waar je bent tv kijken met de keuze uit de zenders van je pakket. Dat maakt het erg praktisch. Je hebt weleens dingen op tv die je wilt zien, maar komen dan op een tijdstip dat je eigenlijk weg moet of een verjaardag hebt. Neem nou bij passelijk het voorbeeld van de Formule 1. De kwalificatie en race zijn in het weekend. Stel je hebt een verjaardag en wilt toch even snel zien wat de stand is, dan is de zender via de app zo geladen.

Ziggo GO
Ziggo GO
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Calcy IV

Calcy IVVorig jaar schreef ik nog in de 5 onmisbare apps 2016 over Pokémon Go. Die hoort nu nog steeds in mijn lijstje alleen heb ik er nu voor gekozen om een stukje te schrijven over Calcy IV. Als redelijk fanatiek Pokémon Go speler wil ik namelijk alle waardes van de Pokémon kunnen inzien. Calcy IV is een soort overlay waar je de waardes mee uit kan lezen en de IV van de Pokémon kunt bepalen. Maar ook zie je het level van je gevangen Pokémon en hoeveel candy en stardust je nog nodig hebt om hem op volledige sterkte te krijgen.

Andere apps die ik nog steeds veel gebruik zijn de DroidApp app, Hay Day, Flitsmeister, WhatsApp, Facebook, Telegram, Pathé en de app van Nu.nl.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel