De 5 meest onmisbare apps van 2016 volgens Kelly

Zoals je van DroidApp gewend bent, plaatsen we ieder jaar een overzicht met de vijf meest onmisbare apps. Ook dit jaar heb ik, Kelly, weer meerdere verschillende apps die ik het afgelopen jaar veel heb gebruikt. Dit zijn de meest onmisbare apps van 2016 volgens Kelly.

Onmisbare Android-apps 2016

Op DroidApp behandelen we vele apps. Iedere schrijver heeft zo zijn eigen favoriete apps. In dit overzicht behandelt DroidApp-schrijfster Kelly haar vijf onmisbare apps van 2016.

Pokémon Go

Pokémon GO 0.37 buddyVorig jaar schreef ik nog dat Hay Day mijn favoriete app is wat betreft games, maar dit jaar vermoed ik dat ik wel meer tijd heb gestoken in Pokémon Go. Voor mij is Pokémon een jeugdsentiment. Vroeger keek ik de serie en spaarde ik ook de Pokémon kaarten, met de komst van de app Pokémon Go kon ik natuurlijk niet achterblijven om deel te nemen aan de hype.

Erg leuk om de Pokémon uit de eerste serie weer te zien zijn. Pokémon vangen, gyms verslaan maar natuurlijk ook items verzamelen waaronder Pokeballs, vermakelijk. Een hele uitdaging om de Pokedex compleet te maken. De nieuwe toevoegingen aan het spel zorgen ervoor dat ik het blijf spelen.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis

Capture

CaptureVoor mijn hobby heb ik destijds een GoPro aangeschaft. Capture is een app van GoPro. Met deze app kan je de GoPro instellen, media bekijken en het ook direct delen. Het meest maak ik gebruik van de app om instellingen goed te zetten als de GoPro al gemonteerd is. Vanuit dit gedeelte kies ik ook het moment wanneer de opname mag starten. Wat ook erg makkelijk is dat je via Capture het beeld ziet van datgene wat de lens van de GoPro op dat moment ziet. Capture is een erg makkelijk en handige app.

GoPro Quik: Video Editor
GoPro Quik: Video Editor
Ontwikkelaar: GoPro
Prijs: Gratis

Pathé

PatheDe app van de bioscoopketen Pathé kan ook niet missen in mijn lijstje. Als fanatiek bioscoopbezoeker komt de app dan ook regelmatig van pas. Zo zie ik gemakkelijk de agenda met de films die draaien en is het ook mogelijk om meteen te reserveren. Ook kan ik vanuit daar de barcode van mijn abonnement scannen. Erg handig ook wanneer je het pasje bent vergeten. De app is erg handig en ook voorzien van trailers en films die binnenkort uitkomen.

Pathé Nederland
Pathé Nederland
Ontwikkelaar: Pathé Theatres BV
Prijs: Gratis

Funda

Funda appMet het zoeken maar een eigen woning kan de app Funda natuurlijk niet ontbreken. Een handig overzicht van de huizen die te koop staan en aan je eisen voldoen. Makkelijk foto’s bekijken en de informatie op een rijtje. Maar ook makkelijk om huizen die op het eerste oog wel wat lijken toe te voegen aan de favorieten om zo op een rustig moment alles door te nemen. Een app die niet zal ontbreken op de telefoons van diegenen die een huis zoeken.

funda oud
funda oud
Ontwikkelaar: Funda Real Estate BV
Prijs: Gratis

Flitsmeister

Flitsmeister 6.0Ook dit jaar laat ik Flitsmeister weer terugkomen in het lijstje. De app wordt regelmatig verbeterd waardoor het steeds aantrekkelijker wordt als automobilist om de app te downloaden. Ik weet zeker dat deze app mij boetes heeft bespaard.

Om andere automobilisten te helpen houd ik wanneer er een melding komt voor een flitser op de weg waar ik rijd in de gaten of die er ook nog staat. Je krijgt namelijk een melding met de vraag of de flitser nog aanwezig is. Om nog een pluspunt te noemen zijn ze ook bezig om meldingen te doen van flitsers in België en Duitsland.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel