De 5 meest onmisbare apps van 2015 volgens Kelly

We naderen bijna het einde van 2015. De schrijvers van DroidApp lichten elk vijf applicaties uit die zij het afgelopen jaar niet konden missen. Welke vijf Android-apps waren onmisbaar en welke zijn dus wellicht interessant voor jou om te downloaden? In dit overzicht zet schrijfster Kelly haar onmisbare apps voor Android op een rij.

Onmisbare Android-apps 2015

Vorig jaar had ik tijdens de onmisbare apps van 2014 al een selectie gemaakt van de apps op mijn telefoon. Nu we een jaar verder zijn, is hier een nieuw overzicht met applicaties waar ik het afgelopen jaar veel gebruik van heb gemaakt.

Hay Day

Hay Day winterHay Day blijft mijn favoriete app wat betreft games. Het spel speel ik al geruime tijd en het gaat niet vervelen. Het is een veelzijdige app en houd niet op bij alleen boerderijdieren verzorgen, zo zijn er ook opdrachten en derby’s. Het leuke aan Hay Day is ook dat ze per seizoen een update uitbrengen zodat de app ook aanpast aan het huidige seizoen. De derby maakt het extra uitdagend, dit doe je met de buurt waarbij je aangesloten bent. Zo kun je een taak kiezen en per taak zitten er ook punten haalt.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis

Flitsmeister

FlitsmeisterNet zoals vorig jaar staat de app Flitsmeister weer in mijn lijstje. Voor mijn hobby ben ik regelmatig onderweg en dagelijks om naar het werk te gaan. Wat het extra makkelijk maakt, is dat je in kunt stellen dat de app wordt gestart wanneer deze een bluetooth-apparaat kan herkennen waarmee de app wordt gekoppeld. Je vergeet zo niet om de app te starten. De app werkt erg gemakkelijk en blijft vernieuwen. Zo zijn ze sinds dit jaar bezig met het uitbreiden van de app voor flitsmeldingen in België en de rest van Europa.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar: Flitsmeister
Prijs: Gratis

Jurassic World

Jurassic WorldNaar aanleiding van de nieuwe Jurassic World film die dit jaar uit is gekomen heb ik de app gedownload. Een erg vermakelijk en uitgebreid spel waar ik me al veel tijd mee heb vermaakt. Het leuke aam de app is dat de verhaallijn uitgebreider wordt verteld. Zo herken je dus na het zien van de film het verhaal terug in de app. Verder is het uiteindelijk de bedoeling om zoveel mogelijk dinosaurussen te verzamelen en een hoger level te krijgen. Over Jurassic World heb ik dit jaar ook een artikel geschreven

Jurassic World™: The Game
Jurassic World™: The Game
Ontwikkelaar: Ludia Inc.
Prijs: Gratis

Gmail

GmailDe app Gmail is er één die ik vorig jaar vergeten was om in mijn lijstje te zetten. Een erg fijne mail-app waar je tegenwoordig ook andere mailaccounts aan toe kunt voegen. De app synchroniseert goed en geeft ook een notificatie wanneer er nieuwe mail binnenkomt. Deze staat vervolgens onder verdeeld in: primary, social en promotions. Hierdoor blijft je mailbox erg overzichtelijk. Als er e-mails bijvoorbeeld in social dienen te komen dan kun je dat zelf nog aanpassen.

Gmail
Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Swarm

Swarm MayorshipSwarm probeer ik zoveel mogelijk te gebruiken en zeker nu de mayorships weer zijn toegevoegd. Zo probeer je er helemaal op te letten om op locaties in te checken om zo het mayorship te kunnen bemachtigen. Het blijft een uitdaging om zoveel mogelijk mayorships te behouden. Bij iedere check-in ontvang je punten en is het ook mogelijk om een bepaalde sticker te ontgrendelen.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar: Foursquare
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel