WK 2018: de 7 beste apps om het WK voetbal te volgen

Het WK Voetbal van 2018 staat weer voor de deur. Helaas wist Nederland zich dit jaar niet te kwalificeren, dus juichen we voor de Rode Duivels. Wil je alles van het WK 2018 volgen, dan helpen we je met 7 handige WK 2018 apps.

WK 2018 apps

Op donderdag 14 juni 2018 begint het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 in Rusland. Een maand lang kunnen we kijken naar voetbalwedstrijden tussen verschillende landen. Nederland heeft zich niet geplaatst voor het kampioenschap, dus geen oranje versierde straten dit jaar. Wel kun je met de verschillende WK apps op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de voetbalwedstrijden.

Google WK 2018

Google (Now)

De eigen Google app, voorheen ook wel bekend als Google Now, is standaard te vinden op je Android-toestel. Deze tool van Google geeft je snel nuttige informatie over het WK voetbal. Wanneer je zoekt op WK 2018, krijg je de informatie te zien. Denk aan de wedstrijden, het gerelateerde laatste nieuws en de actuele standen. Tijdens een wedstrijd zie je ook de live score en de gebeurtenissen in een wedstrijd. Ook zie je de opstelling, de winkans en de locatie van het stadion. Tevens is er een speciaal drijvend venster met de actuele realtime scores.

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

 

NOS

Met de NOS app blijf je niet alleen op de hoogte van het laatste sportnieuws, je kunt ook de wedstrijden via de livestream bekijken. Rond het WK zal een speciale sectie in de app te vinden zijn voor het WK voetbal. Alle 64 wedstrijden van het WK voetbal zijn via de NOS app te bekijken. Dankzij de toepassing NOS 360° kun je het WK beleven vanuit alle hoeken. Je kiest zelf de camerastandpunten en ook kun je de samenvattingen van de verschillende wedstrijden later nog eens terugkijken.

NOS
NOS
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis

WK app 2018

WK App 2018

De WK App 2018 geeft je uitgebreide informatie in één oogopslag. De applicatie geeft je toegang tot de verschillende rondes, de groepen met de actuele standen en natuurlijk het speelschema met de wedstrijden die op de planning staan. Wanneer een doelpunt gemaakt wordt, kun je hiervan een notificatie krijgen op je toestel. Bij elke wedstrijd zie je ook op de opstellingen en krijg je statistieken zoals het balbezit, vrije trappen en schoten op doel.

Fotmob world cup 2018 app

FotMob World Cup 2018

In de FotMob World Cup app vind je alle informatie die van pas komt tijdens het WK voetbal in Rusland. De applicatie heeft een speciale WK-sectie zodat je hier alle details kunt vinden over het wereldkampioenschap. Je kunt nauwkeurige informatie bekijken over landen; wedstrijden met scores in het verleden en de toekomstige interlands. Ook vind je het nieuws er en zie je op welke plaats een land staat in de FIFA wereldranglijst. Een nette, uitgebreide app vol informatie.

FotMob - Football Live Scores
FotMob - Football Live Scores
Ontwikkelaar: FotMob AS
Prijs: Gratis

WK 2018 schema

WK 2018 Schema

Met de app ‘WK 2018 Schema’ krijg je, zoals de naam al aangeeft, het schema te zien van de voetbalwedstrijden. Je kunt kijken op welke dagen welke wedstrijden gepland staan. Door op landen te tikken, krijg je vervolgens alle wedstrijden te zien die het land te wachten staan en door op de datum te tikken vind je alle wedstrijden op die dag. Ditzelfde geldt als je tikt op het stadion, dat je ziet welke wedstrijden op die plaats worden gespeeld.

🏆WK 2018 Schema
🏆WK 2018 Schema
Ontwikkelaar: Mobibom
Prijs: Gratis

Speelschema voorspelling wk 2018Speelschema voorspelling wk 2018

Voorspelling WK 2018

De app Speelschema voor WK 2018 geeft je de mogelijkheid zelf een speelschema te maken. Op basis van je eigen voorspelling kun je zien welke landen doorgaan naar de play-offs en welk land volgens jou de winnaar van het WK in Rusland wordt. Je vult je voorspellingen in en je krijgt het overzicht direct in de app te zien. De tijden in de app zijn de lokale tijden in Rusland.

Speelschema voor WK voetbal 2018 Rusland
Speelschema voor WK voetbal 2018 Rusland

 

FIFA

Dan is er ook nog de officiële FIFA app. Deze applicatie bevat het laatste nieuws vanuit de FIFA en geeft je ook inzicht in de komende wedstrijden, de actuele uitslagen en de standen. Tevens kan er in de app ook andere voetbalinformatie bekeken worden, zoals andere sportevenementen.

FIFA+ | Football entertainment
FIFA+ | Football entertainment
Ontwikkelaar: FIFA
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel