Google app klaar voor WK voetbal 2018 met toffe ‘pin live score’ en meer

De Google-app, voorheen Google Now, is helemaal klaar voor het WK Voetbal 2018. Met de applicatie blijf je op de hoogte van het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Deze week start de voetbalcompetitie en de Google-app laat je alles weten.

Google-app met WK Voetbal

Het WK voetbal start op donderdag 14 juni en dit jaar wordt dat gehouden in Rusland. Google heeft bekend gemaakt dat de Google-app klaar is voor het WK Voetbal 2018.

Google WK 2018

De applicatie kan je op de hoogte houden van de wedstrijden die op de planning staan, maar ook realtime de (tussen)standen laten zien. Google belooft je verder op de hoogte te houden met gebeurtenissen zoals rode en gele kaarten, winstkansen en opstellingen.

Google WK 2018

Mocht je de wedstrijd niet kunnen bekijken, dan kun je binnen dertig minuten nadat de wedstrijd is afgelopen de videorecaps bekijken met de hoogtepunten, zo laat Google weten. Tevens zal Google je informeren met nieuws, achtergrondinformatie, tweets, afbeeldingen en meer. Er is tevens een coole functie waarmee je de live-score als drijvend venstertje over een andere app kunt plaatsen. Dit heet ‘pin live score’, zoals je in onderstaande foto kunt zien. Tevens kun je notificaties krijgen bij ontwikkelingen in de wedstrijd.

Google WK Voetbal 2018 pin live score

Ook Google Nieuws zal functies krijgen waarmee je het voetbal beter kunt volgen. Met de World Cup Tracker kun je live scores, hoogtepunten en schema’s krijgen, aangevuld met YouTube video’s. Echter zijn niet alle functies beschikbaar in Nederland, zo heeft Google bekend gemaakt. De functies in de Google-app worden vanaf nu toegevoegd. Je vindt ze door te zoeken op ‘WK Voetbal 2018’.

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel