Samsung introduceert Gear Sport, Gear Fit2 Pro en Gear IconX wearables

Samsung heeft op de IFA in Berlijn een drietal nieuwe wearables aangekondigd. Een waterbestendige fitnessarmband, een waterbestendige smartwatch en de Gear IconX draadloze fitnessoordopjes. We zetten alle informatie over deze handige accessoires op een rij.

Nieuwe wearables van Samsung

Met de Gear Sport smartwatch krijg je een uitgebreide rond horloge met een 1,2 inch Super AMOLED display. Met de Gear Sport wordt je op de hoogte gehouden van al je gezondheids- en fitnessdoelen. Daarnaast ontvang je via de smartwatch notificaties en voedingsberichten, maar je kunt het horloge ook gebruiken als afstandsbediening voor bijvoorbeeld presentaties.

Gear Sport

De Gear Fit2 Pro is een uitgebreide fitnessarmband die beschikt over GPS waarmee je hardloopronde nauwkeurig bijgehouden kan worden. Het 1,5 inch curved Super AMOLED display toont real-time updates en notificaties. Zowel de Gear Sport smartwatch als de Gear Fit2 Pro beschikken over een hartslagmonitor en zijn 5 ATM gecertificeerd, wat betekent dat ze ook tijdens het zwemmen gedragen kunnen worden.

Gear Fit2 Pro

Met de Gear IconX krijg je een set draadloze oordopjes in handen waarmee je overal zonder gedoe met kabeltjes kunt sporten. Met Engelstalige spraakcommando’s kun je in Bixby het volume regelen van de oordopjes, ook zonder Bixby kan de Gear IconX gebruikt worden. Samsung claimt dat de batterij ongeveer 5 uur meegaat bij het streamen van muziek vanaf je telefoon.

Gear IconXDe Gear Fit2 Pro zal vanaf 15 september in de Nederlandse winkels te vinden zijn in de kleuren zwart/rood en zwart voor 230 euro. De Gear Sport smartwatch zal 350 euro gaan kosten en rond 27 oktober in de winkels liggen. Tot slot de Gear IconX, die zal in oktober of november verschijnen voor een bedrag van 230 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel