NOS app uitgebreid met WK 2018-sectie: live kijken en 360-graden content

De NOS app is voorzien van een update. Hierbij krijgen gebruikers nog meer vrijheid tijdens het WK Voetbal 2018, dat 14 juni begint in Rusland. Met de NOS app blijf je van alle gebeurtenissen in de voetbalwereld op de hoogte en kun je zelf als regisseur zijn.

NOS app: WK Voetbal 2018

Het WK Voetbal 2018 wordt dit jaar gehouden in Rusland. Nederland doet niet mee, maar onze zuiderburen (België) wel. Echter heeft de NOS ook dit jaar de NOS app voorzien van een update. De update werd eerder al uitgebracht maar met de server-side update nu is de functionaliteit voor iedereen beschikbaar.

 

De WK-sectie is live en al het nieuws en dergelijke kun je bereiken vanaf de startpagina. Uiteraard vind je dit ook terug in de sportcategorie in de NOS app. Hier vind je live de uitslagen van de wedstrijden, net als de gebeurtenissen in een wedstrijd en wordt ook het programma getoond met video’s.

 

WK 2018 live

Via de NOS app kun je live het WK Voetbal vanuit Rusland bekijken. Alle wedstrijden kun je bekijken, en daarbij kun je zelf regisseur spelen. Je kunt kiezen uit een handige feature genaamd ‘NOS 360 graden’. Hiermee kun je vanuit een eigen gekozen hoek een gebeurtenis terugkijken. Denk aan de camera gericht op het midden, op het doel of vanuit de hoek. Leuk ook om te kijken of de scheidsrechter het volgens jou bij het juiste eind had.

Leestip: WK 2018: de 7 beste apps om het WK voetbal te volgen

De update is eerder uitgebracht en kan gedownload worden uit de Google Play Store. Dit kan via onderstaande button.

NOS
NOS
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel